No wiec za rok i 4 miesiące (10.04.2010) powiem TAK mojemu ukochanemu męzczyźnie. Po wielu rozmowach doszliśmy do rozsądnej daty, pasującej nam obojgu. Hmm, slub i wesele bedzie w groni najblizszych- wyliczone jest na 75 osob doroslych i 10 dzieci. Postanowilismy ze bedzie skromnie. Wesele w restauracji, orkiestra obowiązkowo- bo bez niej wesele to nie wesele. Z kamerzysty i fotografa zrezygnowalismy, bo z kamera zawsze sie ktos znajdzie kto bedzie chcial pokrecic, a fotografem jest dziewczyna mojego brata, pracuje w zakladzie fotograficznym. Chcemy na zaoszczedzic na rzeczach ktore nie sa niezbedne do wesela i slubu.
Niby znaleźlismy juz restauracje w ktorej ma byc wesele ale jednak jeszcze w tym albo przyszlym tygodniu bedziemy jezdzic po naszym miescie i orientowac sie w cenach i wolnych terminach.
27 grudnia mamy spotkanie z rodzicami, majace na celu ostateczne ustalenie wszystkiego (sala, orkiestra, ilosc gosci, podzial przy płaceniu)
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Ostatnio zmieniony przez natalia_lila Sro 31 Gru, 2008 14:42, w całości zmieniany 2 razy
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
foxy [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 12:28
natalia_lila, super, gratuluję
I ciesze sie, ze kolejna forumka wychodzi za maz, bedzie nas wiecej
Powodzenia w przygotowaniach, fajna sprawa wbrew pozorom
Ostatnio zmieniony przez foxy Nie 07 Gru, 2008 12:34, w całości zmieniany 1 raz
27 grudnia mamy spotkanie z rodzicami, majace na celu ostateczne ustalenie wszystkiego (sala, orkiestra, ilosc gosci, podzial przy płaceniu)
Wow, szybko Ja za 8 miesięcy ślubuję, a nasi rodzice jeszcze się na oczy nie widzieli Bo nie ma jak- my wielkopolska, oni małopolska, a chłopina jeszcze w UK
Ale fajnie, fajnie Im nas więcej tym lepiej Gratulacje i powodzenia w przygotowaniach :*
Wow, szybko Ja za 8 miesięcy ślubuję, a nasi rodzice jeszcze się na oczy nie widzieli Bo nie ma jak- my wielkopolska, oni małopolska, a chłopina jeszcze w UK
Nasi rodzce poznali sie juz 2 lata temu w Sylwestra. Następne spotkanie było na zareczynach w marcu tego roku.
Sprobuje zdawac relacje na bierząco z przygotowan. Najbardziej intensywny bedzie grudzien i styczeń, potem musze myslec o obronie, no i do myslenia o slubie wroce w lipcu.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum