czy jezeli kochałam sie z chłopakiem w ostatni dzien okresu, i zrobilam test 26 dnia po stosunku jednak popoludniu (cykle nieregularne, ale tak srednio co 32 dni ) test 31 dc negatywny to mozna go uznac za wiarygodny? czy powtorzyc? obecnie jest 37 dc i nie mam okresu dalej, jeszcze 30 dc wzielam escapelle.
Okres może być zaburzony hormonami, test 26 dni po stosunku powinien być wiarygodny, ale nie zaszkodzi też go powtórzyć. A czemu 30 dc brałaś Escapelle?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
marooa [Usunięty]
Wysłany: Sro 14 Kwi, 2010 13:14
poniewaz gumka mi pekla i tego samego dnia po paru h wzialam... teraz czekam ew. do przyszlego tygodnia na test z krwi jak nie dostane okresu, bo mozliwe ze escapelle nie zadzialalo. Dzisiaj robilam znowu test 32 dni po tamtym stosunku w dniu okresu wiec napewno nie ma ciazy z tamtego stosunku
Wiec spoko, hormony rozregulowały cykl, wiec okres może nie przyjść w terminie. Jeśli wzięłaś Escapelle do 72 godzin to powinno zadziałać i ciąży nie powinno być. Po 32 dniach to test powinien juz pozytywny wyjść.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum