Szczęsciara dzięki za ospowiedz aaa powiedz mi to było moje piewrsze opakowwanie a drugie moge zaczac mniej nic 7 dni mam czekac az sie okres skonczy jeju ale mnie uspokoiłąś bo bałam sie strasznie;)
Bo pierwsza tabletke trzeba było pierwszego dnia okresu a teraz juz nie ma znaczenia to tak??? aha i miałam lekkie srzepy nie wiem co moze byc powodem;(
jeśli to twoje pierwsze opakowanie - a tak to zrozumiałam - to skrzepy nie powinny Cię niepokoić. Przy pierwszych 3 opakowaniach mogą się dziać różne dziwne rzeczy, bo Twój organizm się przystosowuje. Mogą się także pojawiać plamienia pomiędzy przerwami - tym też się nie przejmuj.
NO to sie ciesze bo powiem Wam ze strasznie sie przestraszyłam a jescze wydawało mi sie ze normalnie ze niedobrze mi ze czesto sikam ze jestem w ciazy i te srzepy jescze masakra ale jak mówicie ze jest oki to dobrze a te tabletki 2 opakowanie moge juz brac bo 30 miałąm ostatnia tabletke???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum