stotka, myślałam, co by dzisiaj nie popedałować na rowerku stacjonarnym albo pokręcić hula hopem
Te ćwiczenia na tyłek też sobie obczaję.
A6W jest nie dla mnie, 3 razy ją zaczynałam i porobiłam maksymalnie tydzień Zamiast tego wolę standardowe brzuszki i takie skośne.
Jak pisałam Stotce, chłop mi się rozchorował i miałam szpital w domu i poszliśmy spać po 21. Dzisiaj robiłam całe popołudnie paznokcie koleżance...jutro muszę sobie zrobić.
Więc albo zacznę jutro albo dopiero pojutrze.
Ja chętna na grupy wsparcia! :]
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
Lol. Ja chciałam wczoraj poćwiczyć, ale gdy się zadeklarowałam, to... oczywiście zniknął mi internet... I nie miałam tych ćwiczeń z wdzięk.info Dlatego dzisiaj nie wyłączam tych kart, gdzie są te ćwiczenia, w razie gdyby (co jest raczej nieuniknione) internet znowu zgasł
Hehe, w ogóle jakoś październik i początek listopada były jakieś antycwiczeniowe. Przynajmniej dla mnie.
Ale po weekendzie (bo weekend mam cały zajęty) biorę się tez za silke i aerobiczna. Kurcze no! Cały tłuszcz mi w brzuch i boczki idzie :/
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
No i szóstkę zaczynalam już chyba z 5 razy nawet dziś rano pierwsza serie zrobiłam... Pewnie pierwsza i ostatnia na następny tydzień :/ Jakoś kompletnie zmotywowac sie nie mogę
Ale z plusów... Zapisałam sie na silce na zajęcia płaski brzuch. Niestety tylko raz w tygodniu dam radę, ale może jeszcze dodatkowo raz czy dwa uda sie iść na bieznie do nowego roku chciałabym zgubić troche brzucha i ze 2-3 kg
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Pati, Jakbys mi w myslach czytala! W czwartek, zaczelam, w piatek mialam drugi dzien, a w sobote bylo juz jak zwykle, czyli oszustka. Dzisiaj tez juz spasowalam.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
powiedzcie mi dziewczyny, czy w 1 i 3 cwiczeniu muszę robic miedzy jednym powtorzeniem a drugim przerwe (czyli rozluznic miesnie) czy moge na jednym spięciu miesni robić wszystkie powtorzenia pod rzad?
pytam dlatego, poniewaz gdy nie rozluzniam miesni to mniej czasu mi to zajmuje a brzuch boli i tak, i tak.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum