wiem, że gdzies był taki temat ale nie znalazłam.
Chodzi o to, że ani ja ani kolega ani nikt nie potrafi mi wytlumaczyc o co kaman :
nie rozumiem serii i powtórzeń o co kaman czuje sie głupia ;/
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
wampirku, już tłumacze: Pierwszego dnia robisz wszystkie ćwiczenia (1 seria) powtarzając każdy rodzaj ćwiczeń 6 razy (czyli 6 razy powtarzasz każdy skłon), albo inaczej:
1 dzień - ( 6xcwiczenie pierwsze, 6x ćwiczenie drugie, itd aż do ćwiczenia 6) - cały ten zestaw to jest jedna seria.
Drugiego dnia robisz:
(6xcwiczenie 1, 6x ćwiczenie drugie, ....) - pierwsza seria
powtarzasz wszystkie ćwiczenia - druga seria
moje bruszki sa podobne do cw nr 6, z tym ze mam bardziej zgiete nogi ( przez co jest troche latwiej) ale robie 100 ciagiem, bez przerw i zatrzymywania sie
[quote=]Teraz tez powinnam cos ze sobą zrobić, ale tak mi się nie chce, ze koniec... [/quote]
no własnie teraz chce żeby latem być ładna
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
chlopak [Usunięty]
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 22:38
robiłem 17 dni, ale impreza mi to przerwała. generalnie super sprawa, ale trzeba się zaprzeć w sobie. ja od przyszłego tygodnia znów zaczynam. mam pytanie. jeżeli chodzi o 1 ćwiczenie to 6Xcałe czy po 6 na każdą nogę. ja robiłem po 6 na każdą bo uznałem, że lepiej więcej niż mniej robić
im wiecej tym lepiej:)
a swoja droge zalozlam sobie zeszyt odchudzania zrobilam wszystkie pomiary i co tydzien chce sprawdzac czy daje jakies efekty bo w sumie w pasie musze zrzucić:
w pasie 20cm
podbrzuszu 30 cm i w biodrach 14cm i bede miala wymarzone wyniki.. bedzie ciezko bo idą świeta, sylwester i połowinki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum