['] ['] ['] wielka szkoda , a tak wierzyła, że jej się uda :(:(
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Elle [Usunięty]
Wysłany: Sro 04 Cze, 2008 19:49
ja tak samo byłam w szoku....
[*]
flexa [Usunięty]
Wysłany: Sro 04 Cze, 2008 20:25
heidhr napisał/a:
flexa, nie przesadzaj z tym osieroceniem, jest przecież ojciec.
a jak to się nazywa, jak nie "osierocenie"?
fakt jest taki, że 2-miesięczne dziecko nie ma już matki.
Uważasz to za głupie czy żałosne, ok, ale po prostu inni uważają inaczej i tylko wkurwiasz takimi tekstami.
To nie chodzi o to, czy decyzja o przyznaniu odznaczenia była słuszna czy też kompletnie głupia i jakie kto ma zdanie na ten temat. Nie wygłasza się po prostu pewnych tekstów kilka godzin po śmierci osoby, której sprawa dotyczy. Kwestia elementarnej wrażliwości. Ot co.
Masz rację, może nieprecyzyjnie się wyrazilam, ale o to mi chodzilo - w pewnych momentach chamsko jest walić takimi tekstami. Może inne słowa, inny ton wypowiedzi byłyby do przyjęcia, ale nie tak...
Ja też nie interesuje się sportem, nawet nie do końca byłam pewna, jaką dyscyplinę ona uprawiała, ale... no kurde... tragedia jest tragedią.
Wiadomo, że codziennie umiera tysiące nieznanych bohaterów, którzy równie mocno wierzyli i równie mocno walczyli o życie, ale... no chyba mimo wszystko warto czasem jednak darować sobie zgryźliwy komentarz, co, Konradzie?
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 23:18
bardzo ladny gest meza agaty, zgadzam sie z nim, ze czlowiek powinien zostac odznaczony za zycia, a nie po smierci...
widzialam urywki w tv z pogrzebu, ehh
[ Dodano: Pią 11 Lip, 2008 22:54 ]
nie dało sie nie wzruszyć...
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
misiakowa [Usunięty]
Wysłany: Sob 12 Lip, 2008 00:58
Czytałam, zresztą jestem HDK i należę do fanclubu, który powstał, aby pomóc Agacie przy zbiórce krwi...
Wzruszająca historia, szkoda, że jej się nie udało, ale dała niezły wzór innym do naśladowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum