Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Alternatywa dla kanapek

Poprzedni temat «» Następny temat
Alternatywa dla kanapek
Autor Wiadomość
aga 

Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 17:19 

enka napisał/a:
kota, zawsze kupuje ciasto w biedronie... a dzisiaj otwieram i... smierdzi spyrolem. Tyle że już od jakiegoś czasu mialam je w lodówie. Pierwszy raz mam takie coś.

moze sfermentowalo? sprawdzilas date przydatnosci? mnie sie czesto zdarza posiac w lodowce takie rzecyz a potem upss... sie przeterminowalo...

heidhr 

Wysłany: Sob 08 Sty, 2011 21:40 

http://ciekawesniadanie.blogspot.com/
- blog pt "śmierć kanapkom"

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
clotrimazolum tabletki dopochwowe  herbata z hibiskusa  wcześniej wzięta  sylvie20  menopauza  gynazol dopochwowy  majeranek  powód krwawienia podczas stosunku  kupa  usuniecie  mdłości  śluz przy pigułkach  bezpieczny seks  ślub  mirelle  zapobieganie ciąży  rennie  qlaira a cholesterol  dalacin c  wzięłam dopiero 2 dni po  wykres  łyżeczkowanie femina  generacje  therm line  zest  lniany  stosowanie cerazzette  wzdęcia  tabletki poronne  lorafen  krem plemnikobójczy  bóle miesiączkowe  "pierwszy raz"  zmiana prezerwatywy  biegunki  erfin  yaz zaparcia  podbrzusze  wkładki domaciczne  wczesnoporonn*  patentex oval ie  loette  tri-minulet  zmiana terminu krwawienia  JESTEM W CIĄŻY  plamienie qlaira  potencja  palec  ważność  klykciny  wizyta ginekolog  TESTY CIAZOWE ZA 1,22  16 pigułek  apap extra  yes  piczka  probiotyk  lekkie krawienie  suche  yaz ulotka  naczynka  w kauflandzie  obniżenie skuteczności  chlorchinaldin  pęknięta prezerwatywa  progynova  evra  uniwersalna ulotka  krążek dopochwowy  WZIETA ZA POZNO  skąpy  zapomnialam o tabletce  pieprzyk  zelazo  czy jestem zabezpieczona  riddle  len  zapomniana tabletka anty  tradzik a antykoncepcja  tabletki NOVYNETTE  emo  kolejnosc  syndi35  yasminelle cene  maści  ryż preparowany  osłabia  tranxene  doxycylinum  wysokie ciśnienie  conamore  telewizja  16 tabletek  przedwczesny okres  antykoncepcja cerazette  implanon  biegunka antykoncepcja  oeparol  lew  w czasie owulacji 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 15