Ja myślę, że Samoobrona się 'skończyła' , skończyło się dostatnie życie, zaczęły się długi, problemy, kto wie czy nie jakieś machlojki z kasą no i się stało...
szkoda, był politykiem, który sprawiał, że to jakoś odżywało, że społeczeństwo się interesowało, jak nie nim i jego poglądami, to tym co zrobił. Dla mnie zaskoczenie, no i ogólnie.... to nie typ samobójcy przecież...Facet był tzw człowiekiem, który widział cały czas szanse.
o nie typ samobójcy przecież...Facet był tzw człowiekiem, który widział cały czas szanse.
no dokładnie, dla mnie na samobójce nie wyglądał, jeszcze nie dawno oglądałam w TV jak gadał, że chce startować w wyborach itd.
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tak jak pisałyście nie typ samobójcy. Jedyne co mi przychodzi do głowy dlaczego, to pewnie nałykał sie jakiś psychotropów czy innych dragów i mu zamieszało w głowie.
Szkoda naprawde szkoda mi Jego.
Dla mnie i tak pozostanie czlowiekiem od tekstu " Jak można zgwałcic prostytutke".
każdy jest typem samobòjcy niestety, wystarczy załamanie nerwowe i brak osoby która to zauważy i gotowe..... podobno się powiesił. Też byłam w szoku......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum