Zrobiłam, ale tez mi trochę dziwna, wyszła mi większość odpowiedzi "po środku" co pewnie da wynik zero, a ja bym chciała dodać, że ja po prostu nie mam jakiegoś stereotypu na ten temat.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Ankieta do pracy dot. randkowania razem ze wstępem autorki...
Hej, potrzebne mi są osoby w przedziale wiekowym 18-22, które wypełnią moją ankietę. Badania mi są potrzebne do pracy magisterskiej. Jeżeli masz tyle lat i chciałbyś/chciała mi pomóc to poniższy link przekieruję Cię do ankiety. Ankieta jest adresowana do osób które nie są obecnie w związku lub są ale trwa on krócej niż 3 miesiące. Oprócz tego aby można było wypełnić tą ankiete musisz mieć za sobą chociaż jedną randkę.
http://www.wiedzadlafirm....eabca5dad17489d
Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 20:13
Szczęściara, ja mogłabym wypełnić, ale nie wiem czy zawieram się w grupie docelowej, bo choć nie jestem w stałym związku, to zakończył się on dopiero 2 tygodnie temu po 5 latach i w tym czasie jeszcze na randce nie byłam.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum