Myślę, ze powinnaś skonsultować to z lekarzem...moja doktorowa pytała o samopoczucie, czy mnie miewam nudności, żadnych dolegliwości i jak sie po nich czuje...fakt ze nie biorę(brałam) yasmin-u tylko diane 35 i jak narazie bez żadnych komplikacji
_________________ "Kobieta łatwa do zdobycia może być trudna do zniesienia..."
Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 22:09
Didoczek napisał/a:
ekler czyli nie jestem sama, od razu lepiej
pewnie,ze nie.wam i tak teraz razniej,jak ja zaczynalam yasmin,to tu wszyscy trabili jaka ta IV generacja jest niebezpieczna
ech.ja w ogole mam tendencje do histerii,hipochondrii itd. ale na razie jest ok,jedyne,na co lekko narzekam,to ze mi sie nogi latwo mecza i puchna.ale to moze przez kompletny brak sportu ;/
Kurcze to ja mam zupełnie odwrotnie...jak mam przerwę w tableteczkach...nawet ta 7-mio dniową to chodze jak bomba zegarowa i najgorsze, ze sama nie wiem kiedy wybuchne;)
_________________ "Kobieta łatwa do zdobycia może być trudna do zniesienia..."
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 16:25
angela ja mam podobnie!w przerwie 7dniowej zawsze jestem nerwowa w szczególnosci przed"okresem"w srode pozniej jak juz dostane to jest juz oki:)najmniejsza drobnostak moze mnie zdenerwowac i wybucham!poprostu nicza to nie moge tylko czekam by sie do czegos przyczepić wszystko mi sie nie podoba.
ok,u mnie juz lepiej.
przestalam sie tak zastanawiac nad tymi tabletkami i jakos sie unormowalo.zreszta to pierwsze opakowanie wiec sie nie przejmuje jakims drobnym dyskomfortem.
Dzieki dziołchy,wiedziałam ze moge na was liczyc
klucie serca ma moja mama-na tle nerwowym
ja tez czasami mam ale nie wiem do konca na jakim tle (A pigulek nie biore ) badania ekg ok wiec pewnie tez na tle nerwowym
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
kiedys czasem tak miewalam, w sensie, nerwobole jakby.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Witam wszystkich
Od niedawna biore Yasmin. Niestety nie sa to tabletki na moja kieszen. Czy ktos z Was orientuje sie na jakie moglabym je zmienic? Glownie oprocz skutecznosci antykoncepcyjnej zalezy mi zeby pomagaly mi uporac sie z tradzikiem. Moglabym tez troche przytyc
aniaaaa [Usunięty]
Wysłany: Nie 16 Kwi, 2006 13:06
Jeżeli dobrze sie orientuje to Diane-35 i one są chyba refundowane.
Ale niech sie dziewczyny wypowiedzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum