ale wiek tak naprawde nie ma tu nic do rzeczy
a ze lekarze tak gadaja, to tylko dlatego zeby wcisnac tabletki predstawiciela , ktory daje im kase za to
Cynthia [Usunięty]
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 13:04
fakt, ta iiii u ktorej bylam miala podkladke Harmonetu sucz...
loona [Usunięty]
Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 18:04
harmonet u mnie dobrze sie spisuje choc nieco przytyłam, jednak nie sądze by to miał z nim związek...
ja poszłam do państwowego konowała, popatrzył, zapytał "drozsze, czy tańsze?" zrobil cytologie, bo to byla moja pierwsza w ogole wizyta i dał harmonet...
całe szczescie dobrze go znoszę.
Didoczek, z dostarczaniem tych wyników zależy od lekarza. Mój przesyła je listem poleconym, tak zresztą jak i recepty na pigułki (trzeba tylko zadzwonić, oni sprawdzają kartotekę i wysyłają).
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wampirek: ja bym Ci radziła przy najbliższej wizycie poprosić lekarza o zrobienie cytologii, a najlepiej zmienić gina na innego, bardziej gorliwego, bo lekarz co nie robi badań to dupa nie lekarz.
Dokładnie, zwłaszcza że rozpczęłaś już współżycie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum