bardzo spoko, nadaje delikatny koloryt skorze, ponoc fajnie i naturalnie wyglada.
dokladnie , widze po "opaleniznie" kolezanki, ale oczywiscie jak sie przesadzi i za czesto sie tym smaruje to wyglada nienaturalnie , ale w rozsadnych dawkach bardzo ladnie
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
coz co do jonsona to sie nim smarowalam caly dlugi brzydki weekend majowy no i coz..wygladam jakbym z wczasow wrocila tylko ze on moze brudzic....bo jak dzis siedzialam na balkonie to zauwazylam jak mi po ramieniu zolta struzka potu splywala..co przy bialej bluzce moze byc dosc klopotliwe.....
a no i jedzie samoopalaczem troche...ale w sumie niezly
a ten z garniera nowy? co tez nadaje ddelikatny kolor? taki w zoltym opakowaniu? do twarzy podobno jest odzielny krem z tej serii garniera. testowala ktoras z was??
no i ja tez i ja tez. do ciala, w sensie, zeby troche te moje blade jak sciana nogi ozlocic. bo do krotszej spodnicy czy spodni to nie wygladaja zbyt ciekawie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie no efekt jest napewno fajny tylko pytanie czy nie splywa tak jak jonson bo to jest niefajne....po opalaniu sie weszlam dzis do wanny a tam woda brazowa sie robi od splywajacego kremu....nie zszedl calkiem ale jednak troche....
to jakas okrutna tandeta musi byc z tym splywaniem ze skory..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
no wlasnie jeszcze nie zaczelam, bo w momencie gdy mialam sie nabalsamowac zorientowalam sie, ze przeciez do plecow sama nie siegne niestety, nie bylo nikogo, kto moglby pomoc, wiec zaczne dzis
_________________ What would you do if you were not afraid?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum