witam wszystkich forumowiczów jak i forómowiczki moja dziewczyna i ja idziemy jutro do ginekologa. A chcemy dziś zabawić sie i tu jest pytanie czy robienia Minetki mojemu kotkowi czy potym może zajść w ciaże albo jak ona mi bedzię robić loda to samo pytanie co powyżej
jesteśmy nie doświadczonymi partnerami tonasz 1 raz [bez głupich komentaży porszę]
i nieiwiemy co i jak i tu 2 pytanie
co to jest seks oralny i analny
prosiłbym o Przemyslane odpowiedzi z góry dziekuje
rozumiem, że to prowokacja, google nie działa, w szkole nie uczyli przez co się zachodzi no i ortografia też nie ciekawa.
[ Dodano: Nie 03 Sie, 2008 16:23 ]
Trolom mówimy nie
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Lord_Cas [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 16:29
wow widać że niektórzy ludzie mają nie pokoleji w głowie a w szkolę nie słuchałem jak nam mówili bo mnie to nie obchodziło aż do tera zamiast mnie ochrzaniać mogłaś byś mi to wytłumaczyć
mcmer [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 16:33
Wszystko jest w szukajce. Nie jak tylko nie dojdzie do przeniesienie spermy na palcach w jej okolice pochwy albo jak nie zaczniecie iść na całość to niema szans na zajście w ciąże ale lepiej o tym poczytajcie,albo na forum albo w google.
Czy naprawdę, koniecznie i bezwzględnie musisz dokarmiać trolla? To jakaś nowa pasja, oprócz wypowiadania się w jak największej ilości wątków jak najmniejszą ilością słów?
To jakaś nowa pasja, oprócz wypowiadania się w jak największej ilości wątków jak najmniejszą ilością słów?
myślałam że na forum można wypowiadać się jakim temacie się chce...
co do ilości słów hm... wole chyba mniej niż przesadnie za dużo jak to robią niektórzya jak ci żal to śmiało pisz w więcej ilości wątków poza tym nie wiem o co takie halo przecież to Antyśmietnik więc co za różnica
Vivien napisał/a:
Czy naprawdę, koniecznie i bezwzględnie musisz dokarmiać trolla?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum