Chciałam się pochwalić bransoletką, którą dostałam od K. na urodziny IMO jest śliczna
Zdjęcie niestety nie oddaje uroku bransoletki
[ Dodano: Czw 13 Wrz, 2007 15:41 ]
w rzeczywistości jest o wiele delikatniejsza a i srebro ładniej wygląda... Jak się nauczę to zrobię ładniejsze zdjęcie ;p
bransoletki są ostatnio coraz popularniejszym prezentem ja też dostałam od K. na urodziny taką cieniutką, delikatną, z białego złota - idealny pomysł, idealnie pasujący do reszty mojej biżuterii
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum