Sama mam cukrzycę od 13 lat i bardzo mnie interesuje podejście od drugiej strony- kiedy dziecko chore na cukrzycę ma rok-2 latka, bo jest to zupełnie inna sytuacja niż z dzieckiem 8-10 letnim.
_________________ You're my river running high, run deep, run wild!
e tam, zboczony,
zbereźny tylko
szkoda, ze tak mało.
tez go niedawno oglądałam
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wiek: 23 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 673 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 14:16
liska, o jaaa, coś dla ciebie
http://byledalej.waw.pl/blog/
"Podróż dookoła świata Bartka i Marty. Bieżąca relacja. 18sty miesiąc w drodze. 19 krajów za nami i 13 par zdartych klapek..."
Wysłany: Sro 20 Sty, 2010 15:12
To może i ja coś polecę http://www.totutotam.net/my/ to jest strona dla osób uwielbiających podróżować, nie ma tam za wiele ciekawostek, ale grupa Totutotam, organizuje spotkania w warszawskim klubie "Sensnonensu" każde spotkanie jest podróżą, pokazywane są filmy i takie tam różniaste ciekawostki. Dodam, że pomysłodawczynią i twórczynią jest Ola, która jest moją znajomą (jest z mojej miejscowości i zdarzyło się nam być na wspólnych ogniskach czy imprezie). Każdy kto podróżuje i może się podzielić przeżyciami, zdjęciami i filmami jest mile widziany.
Mają swój profil na facebooku.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
/Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum