BLOG TEN DEDYKUJĘ DANUCIE Z MIEJSCOWOŚCI R., DZIĘKI KTÓREJ WIEM, ŻE POBYT W WIĘZIENIU MOŻE BYĆ CIEKAWSZY OD NIECIEKAWEGO ZWIĄZKU.
Ten blog jest jak najbardziej autentycznym zapisem pobytu za kratą. Czyli w zamknięciu. Zapisem zamknięcia w areszcie śledczym, a konkretnie w krakowskim AŚ przy ulicy Montelupich. (...)
Opowieść ma, siłą rzeczy, formę dziennika. Dziennika zawierającego w znakomitej większości rzeczy prawdziwe, te dziejące się w moim otoczeniu i w moim wnętrzu, wzbogacone oczywiście odpowiednio sfabularyzowaną formą – toteż niech czytelnicy, którym zdarzyło się być pensjonariuszami takiego zakładu nie zżymają się, że „to wcale nie jest tak”.
Ja wczoraj reaktywowałam swojego, ale mój jest o niczym konkretnym w sumie, więc nikt nie będzie go czytał Niemniej jednak mam potrzebę uzewnętrzniania tego, co mi się podoba
_________________ What would you do if you were not afraid?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum