a mnie wkurwił, nie po raz pierwszy, pan ze sklepu ze "zdrową żywnością". Nosz kurwa, czy to tak trudno zrozumieć, że nie chcę nosić parówek sojowych między książkami. Nie chciał dać mi trebki jednorazowej bo "mam pani taką dużą torbę". Facet nie jest obrońcą przyrody, artykuły na wagę pakuje w foliowe woreczki, nie papierowe. Chłop kiedyś od niego mieszkanie wynajmował, pojeb na maxa.
Wampirek, w kącikach ust robią się zajady, moim zdaniem raczej trzeba to nawilżyć, np. kremem nivea, a nie wysuszać maściami na opryszczkę. Łączę się w bólu, bo też mam to chujostwo, ale Nivea nakładana grubo w kącikach ust pomaga.
anek, nie, nie to jest pod kącikami ust, źle ujęłam, ale dziękuję
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Kurwa mać. Jeszcze porządnie nie zaczęłam szukać pokoju, a już mam dość.
Nie palić, zwierząt niet, znajomych niet, chłopaka niet, osób trzecich niet, nie oddychać, nie spać, nie robić bla bla bla... ludzie to kurwa mają wymagania jakby byli kurwa z kosmosu.
misia, nie dosc, ze nieraz maja wymagania z dupy, to cene tez sobie wolaja jeszcze bardziej z dupy
jakie to kurwa szczescie, ze bede miala z kolezanka pokoj w akademiku, na sama mysl o ponownym mieszkaniu szukania robi mi sie niedobrze, strasznie niewdzieczne zajecie...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Stotka, noooo właśnie.
No, a najbardziej mnie wkurwiła dzisiaj baba jak się zapytałam o media, ile wynoszą. I jej pretensjonalny ton, że ona nie wie ile my wody będziemy zużywać
W dodatku nie dość, że cipa dała wygórowaną cenę, to jeszcze przez tel. "no, ale w pokoju jest piec kaflowy... i jak sama nazwa wskazuje trzeba będzie palić w piecu, oczywiście opał w swoim zakresie". Nosz kurwaaaaa.... coś mnie rozjebie zaraz
SFR, nie pierdol dobra posmaruje nivea, bo naprawdę strasznie są denerwujące
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wiek: 28 Dołączyła: 26 Sie 2009 Posty: 25 Skąd: obecnie Wa-wa
Wysłany: Wto 30 Sie, 2011 17:40
kurwa co to za jebana służba zdrowia dopadła mnie infekcja taka, że nawet dotknąc się tam nie mogę, bo boli piekielnie.... poleciałam jak głupia do gina, byle mnie ktos przyjął.....i trafiłam na taka pizdę, że myślałam że ja tam zabije...pracowała od 10 do 15, a ja byłam o 13.30 zapytać czy mnie może przyjąć na koniec w tak awaryjnej sytuacji...a ta pizda nie dość, że już pacjentek nie miała( tzn jedna starsza pani siedziała od 12.15 i nikogo po niej juz nie było) mówi, że nie !!!!!!!!!! i żebym sobie poszła do szpitala jak to takie pilne... no co za kurwa... nie było żadnej informacji że ta krowa kończy dziś wcześniej.
W desperacji poszłam do szpitala ale wysiedziałam sie tam 3 godz i kurwa miałam serdecznie dosyć... Najlepsze jest to, że siedziały tam młode dziewczyny w zaawansowanej ciązy, które nawet od 10.30 do 17 czekały na jakieś skierowania czy tam papiery, juz nie wspomnę o przyjęciu...
To jest nie do pomslenia co sie w tym zasranym państwie dzieje... Chcą żeby rodzic dzieci...Jak tu je rodzic, w takim żałosnym kraju z jeszcze bardziej żałosną służbą zdrowia...
Gdyby było mnie stac na prywatnego lekarza to pierdoliłabym sprawę, ale 100 mi zostało i naprawde ciężko mi je wydać na lekarza, bo już na leki nie bedę mieć...
kurwa 1kg więcej na wadze, a ja wpierdalam lody tiramisu z sokiem malinowym
Ja pierdolę, moja matka potrafi mi zabić całą radość ze wszystkiego. 11.09 jest chrzest córki mojej kuzynki. Bajernia - zostanę chrzestną. I tak się cieszyłam... od czerwca do teraz. Ale kurwa - ja już w tym momencie rzygam tym chrztem. Kurwa jego mać, mam pójść do JAKIEJKOLWIEK parafii i odbyć naukę przedchrzcielną. Okej! Mam to zrobić w ciągu dwóch tygodni poprzedzających chrzest (więc od 28.08 - 10.09). Te nauki są w parafiach w czwartki/piątki/soboty (sprawdzałam), ale moja matka już kurwa drze się na mnie od trzech godzin, że ja JESZCZE tego nie załatwiłam! Że ja to mam w dupie! Że ona wiedziała, że tak będzie! Że przyniosę wstyd w rodzinie! Że zrobię skandal, jak nawalę! A na pewno nawalę, bo się do niczego nie nadaję! A babcia dostanie przeze mnie zawału, bo ZEPSUJĘ całą uroczystość.
Ja to kurwa serdecznie pierdolę! Jest mi tak przykro, że nawet nie wiem co mam jej odpowiadać, więc milczę. I kurwa nie da się jej przetłumaczyć, że te nauki są w jebane CZWARTKI! A dzisiaj jest, kurwa, ŚRODA! Ale nie i chuj.
I na dodatek znowu mi wyskoczyło coś na oku. Tym razem spojówka się zjebała. Ech... 130 zł w dupę, zmarnowane 3 godziny u okulisty.
Bo przecież jak się coś jebie - to już wszystko. I chuj do dupy, o!
Szczęściara, ja pierwszy raz słyszę o naukach przedchrzcielnych a już dwa razy byłam chrzestną i mój mąż też...czego jeszcze kościół nie wymyśli kurwa mać...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum