U mnie układa się zajebiście! Ale kurwa tylko u mnie. Bo mój facet ma jutro jebanego komisa z patologii. Bo przecież kurwa ma być masażystą i zdanie anatomii na 4, zaliczenie pracowni masażu na 5 i teorii masażu na 4 to gówno! Jebać! Ważne, że od wczoraj wie, że JUTRO ma pierdolonego komisa! On jest załamany, zestresowany, mnie się to udziela i jest do dupy! Fajnie, że poszłam na basen, zajebiście, że kupiłam sobie kolorowe lakiery do paznokci, super, że się wśród znajomych uśmiecham. Ale jak ja się stresuję... No kurwa!
KURWA idę zaraz się nawpierdalać czekolady i chuj!!! W piździe mam to, czy mi dupa urośnie!!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
KURWA idę zaraz się nawpierdalać czekolady i chuj!!! W piździe mam to, czy mi dupa urośnie!!
Ja to jebię od kilku dni. Wczoraj i dzisiaj wpierdoliłam po paczce delicji i jakieś rogale z czekoladą i jakies lody i dżemy. Zajebiście też podtrzymywać normalne funkcje organizmu energetykami, bo kurwa, szkoda czasu na sen. Ale ciul. Przetrwam ten zjebany tydzień!
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
kurwa mać, tata wywalił mi 4 pary butów na lato: 2x japonki i 2xsandały bo jemu się wydawało, że ja w nich w zeszłym roku nie chodziłam! ja pierdole, zaraz mnie rozjebie! i takim sposobem nie mam żadnych butów na lato, żadnych...
ja pierdole pojechałam tylko do mc donalda 25km ode mnie, a tu mnie takie akcje kurwa omijają by to chuj
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wampirek, nie masz czego żałować. Jeszcze całe wakacje przed Tobą
[ Dodano: Czw 26 Maj, 2011 20:03 ]
kurwa
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
A ja się kurwa tylko lekko nawpierdalałam czekoladą, bo potem poszliśmy na zakupy i kupiliśmy na kolację bułki. A jak bułki, to chuj, z pasztetem, pomidorem i remuladą! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA było w chuj dobre
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
A ja teraz kurwa siedzę przed kompem, wypiłam półtora piwa i ni chuja nie mogę znaleźć tego czego szukam. Jutro jadę złożyć wniosek o działalność, a jeszcze go nie uzupełniłam.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Kurwa, dziewczyno, ja po półtora piwa też bym za chuj nie znalazła
This is it:
'Nothing.'
Ja mam tak słaby łeb że głowa kurwa mała. Wow dzisiaj i tak wypiłam dużo.
M się ze mnie śmieje, bo na mnie oszczędza. Pół piwa i Natalka już jest uhahana
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum