_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
na otwarcie ja, i chuj!
Rozumiem, że można mieć biegunkę od okresu, ale bez kurwa jaj, żeby łazić do kibla kilkanaście razy!!! Boli mnie, niedobrze mi, bleeeeeeeeeeee...
wszystko wskazuje na to, że do skurwiałego krwawienia dołączyła jelitówka, zajebiście. Leżę jak łazarz.
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011 11:09
wyjęłam indeksy z szafki i już mam wkurwa.
i próbowałam na usos wejść, a tam oczywiście kurwa serwer próbują ulepszyć. ochh w chuj im się uda, jak zawsze, kurwa, nic nie działa.
Kurwa... ja dodam do poprzedniego mojego posta w poprzednim bluzgatorze ciąg dalszy... SFR, widzę, że się nie rozumiemy. To nie chodzi o to, ze mi przeszkadzają nauki przedchrzcielne. Jeśli się do czegoś zobowiązuję, to się z tego wywiązuję. Ta godzina, czy półtorej w kościele mnie naprawdę nie zbawi. Bluzg dotyczył podejścia mojej matki do sprawy, a nie czegoś innego.
ej nie czaje kurwa czemu wszystkie lachony sie teraz farbuja na rudo albo, o zgrozo, na czerwono? czerwony nie pasuje prawie kurwa nikomu, rudy predzej, ale tez malo komu*. a tu wszystkie jak jednen. oczywiscie chodza z takim spranym kolorem poltora miesiaca i potem od nowa truskawka na wlosach.
gdzie one maja oczy...?
* dotkliwie sie o tym przekonalam probujac sobie henny rudej, po czym mylam wlosy przez 3 godziny zeby to zlazlo szybko. zlazlo
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Szczęściara, no nie rozumiemy się, bo ja tylko stwierdzam fakt, że mnie wkurwia biurokracja kościoła na każdym kroku. Przecież każdy chodził na religie, do chuja, i wie z czym się co je, więc kompletnie nie rozumiem tych wszystkich nauk przed każdym sakramentem...
ale duzo dziewczyn wlasnie ostatnimi czasy sobie zarzuca czerwien na wlosy, wygladajac przy tym strasznie (czerwone wlosy kojarza mi sie z takimi starymi babciami z wisnia na glowie). i to nie to, ze mi sie nie podoba kolor, wiec w nikim go nie widze, po prostu zle wygladaja i mega im on nie pasuje... a sie tak szpecą!
ja zaluje ze mi nikt nie jebnal w glowe jak sobie tlenilam na biało prawie wlosy - no kurwa mac, nie widzial mnie nikt zeby mi powiedziec "chujowo wygladasz"?!
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Ja pierdole już o nic nie można nikogo tutaj spytać bo się najeżacie w każdym temacie...mam kurwa serdecznie dosyć waszego mieszkania tematów i czepiania się na każdym kroku ale oczywiście to jestem zła "bo tak"
Ej, kurwa... uczę się statystyki. We wtorek egzamin. Uczę się i uczę - dopiero od dzisiaj, po prawdzie... Chuja umiem, nic mi się nie chce, mam ochotę tym pierdolnąć. A mój plan zajęć jest tak popierdolony, że... W środę będę przyjeżdżać na 8:00-9:30. Później mam "okienko" (bo to kurwa raczej OKNO jebane jest) i od 15:20-18:50 znowu zajęcia... Co ja mam kurwa ze sobą robić? szkoda mi benzyny, żeby wracać do domu (60 km w obie strony), a w Katowicach siedzieć - też średnio. Gdybym była w chuj bogata z domu, to bym popierdalała co środę po SCC i rozpierdalała kasę przez 5 godzin. A nie jestem. i co tu kurwa robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum