_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
ironia, ja mam mega genialny, własny patent, który potem sprzedałam kilku osobom i - zawsze - bez otarć.
owinąć piety i kostki bandażem elastycznym.
nic się nie zdziera.
no ale teraz jak ci się trochę podgoi.
słuchawki mi umarły, kurwa :/
czemu takie chujowe rzeczy dzieja się kiedy nie mam kasy?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
1 bandaż, 5cm szerokości, tak jakbys miała zwichnięta, tylko nie jakos ciasno mocno.
jak juz otarłas to pare dni musisz poczekac, ale ogólnie jeszcze mi nikt nie powiedział, że nie pomogło
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
nie chce mi się kurwa uczyć!!! nienawidzę bezmyślnego wkuwania rzeczy, których nie rozumiem, bo komuś się kurwa ubzdurało, że w jeden semestr przerobi z nami całe kurwa językoznawstwo.... ja pierdole, po co mi znać jakiegoś Paniniego, co napisał w Indiach pierwszą gramatykę... i po co kurwa mi do szczęścia potrzeba wiedzieć, co to kurwa Atharwaweda, Jadzurweda, czy jakaś inna -weda! I po chuj mi wiedzieć, jak wygląda schemat trójkąta Ogdena i Richards'a, skoro i tak kurwa nie wiem, o co w tym chodzi, bo "nie ma czasu, żeby to omówić". Ważne, że kurwa umiem narysować?!? Kogoś chyba pojebało
stotka, tylko weź pod uwagę że przez 2,5 roku miałam zajęcia codziennie od 8 do prakatycznie 16 bez żadnych okienek
Więc kurwa w ostatnim semestrze mogliby to jakoś ułożyć po ludzki biorąc to pod uwagę oraz to że za szkołę jednak płacę prawie 7 stów miesięcznie więc jakieś wymagania chyba jednak mogę mieć ;]
No, i mam jeszcze drugą uczelnię.
Kurwa odpaliłam pralkę i zapomniałam włożyć węża do kibla Efekt kurwa powódź w łazience
Curly, ja biorę to pod uwagę i generalnie wcale nie bagatelizuję Twojego bluzga
ja po prostu siłą rzeczy mam więcej zajęć, bo taka specyfika moich studiów. no i nie mogę się doczekać, aż zobaczę swój plan na semestr letni - coś czuję chujozę jeszcze większą, niż była do tej pory
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Ja mam, kurwa (to znaczy będę miała, jak zaliczę ten semestr...) każdy weekend zajebany uczelnią Chyba są 2 wolne niedziele.. I tak do kwietnia, do świąt.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum