ja sobie to sama wymysliłam kiedyś, z 7 lat temu, kiedy bardzo chciałam nowe martensy nociś juz
nie wydawało mi się, zeby nikt inny na to nigdy nie wpadł ale wsród moich znajomych pomysła nie był znany.
Kurwa, padam na twarz.
Księgowośc chyba nie jest dla mnie
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Guzik, idzie się przyzwyczaić Nie wspomnę o sprawach kadrowych, PIToleniu, dofinansowaniach i premiach, które ostatni starałam się ogarnąć - wolę być zjebaną asystentką.
No i Twój sposób na glany dał mi szansę by przeprawić się przez kilka miejsc i nawet przeżyć !
Kurwa, ja to mam chyba nadal zemstę faraona. No i muszę się uczyć
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 23:36
anek napisał/a:
Ja mam, kurwa (to znaczy będę miała, jak zaliczę ten semestr...) każdy weekend zajebany uczelnią Chyba są 2 wolne niedziele.. I tak do kwietnia, do świąt.
Miałam tak przez 4 lata i do tego dojazdy, da się przeżyć, teraz jak mam zjazd co dwa-trzy tygodnie to zapominam, że studiuje
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
No dobra, coś tam umiem, ale to jest ledwo połowa, nawet 'mniejsza' połowa...
no właśnie mam to samo a to jest kurwa tak trudne do nauczenia... jeżeli nie rozumie się co drugiego słowa, to ciężko takie chujstwo zapamiętać. nie wiem, jak ja to do wtorku ogarnę. w dodatku to ustny, więc ratowanie się ściągami odpada (choć i tak jestem przeciwnikiem ściągania).
moona89, mnie ściąganie też nie ratuje, bo gościu zatrudnia babkę od ćwiczeń i tak łażą pomiędzy rzędami w sali i wgapiają się w kartki, czy czasem ktoś nie ściąga
Ja pierdole co to za kraj, robiłam prywatnie rezonans 3 tygodnie temu w czwartek o 9, weszłam o 10:30 bo mieli tyle opóźnienia, nie dostałam kontrastu, bo pan doktorek nie widział potrzeby, a zapłaciłam za niego i miałam go miec, a teraz kurwa nie mogę odebrac wyniku, bo jutro w w czwartek pracują od 13, a w poniedziałek do 13. Pocztą nie wyślą, mailem wyniku też nie, bo nie. A to 80 km ode mnie jutro będę tam przejeżdżać, ale kurwa muszę czekać 3 godziny do 13!!
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum