wiecie, wczoraj i dziś klęłam na mieście tak intensywnie, że mi się bluzgi wyczerpały, a wy sie tu kurwa nie śmiejcie, tylko mi kciuki zaciśnięte dawać! Migusiem, bo zaraz ruszam!
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Kuurwaaa wymieniłam wkłucie i co, i naszło mi krwią! Jebane w dupę gówno! Jak insulina leci to mnie szczypie jak pojebane, jak nie minie to chuj, zmarnuję i wpierdolę następne
_________________ You're my river running high, run deep, run wild!
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 15:17
EVI, ja ostatnio wycisnęłam na szczoteczkę do zębów żel do mycia twarzy
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Ja pierdolę, jak można być na III roku studiów językowych i być takim pierdolonym debilem? Kurwa 2 laski nawet sklecić poprawnie zdania w czasie teraźniejszym nie potrafią, ale chuj jakoś do tej pory zawsze się prześlizgnęły i kurwa pewnie znając życie to głupi ma szczęście i licencjat też zdadzą ;] A później takie kurwa matoły i nieroby dzieci uczą
Ja jebię, nie twierdzę że ja mówię jak nativ i wszystko umiem bo też nie jestem doskonała ale no kurwa... Myślałam że rzygnę jak słuchałam tych ich wypocin. Jedna to sobie przygotowała referat pisząc po polsku w tłumaczu Google i jak jej przetłumaczyło tak mówiła
Curly, Ja w UK szorowalam kible ze studentka anglistyki. Ona np. nie wiedziala, jak zdac pytanie. Z pracy szybko zrezygnowala, bo to przeciez nie robota dla kogos, kto studiuje. Widac ze studia o niczym nie swiadcza, niestety taka przykra prawda dla kogos, kto mimo wszytko costam ze studiow wynosi.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Znałam gwiazdę, która próbowała zadawać pytania od "if".
Curly, na pocieszenie, mój kolega miał konwersacje ze studentami IV roku. Podkreślam, konwersacje. Czyli zajęcia, na których się gada. Przyszła laska, która prosiła o IOS, i już gdy miała zaliczać zajęcia, wyznała mu, że mówić to ona tak raczej nie bardzo by chciała, bo trochę słaba jest, lepiej może by coś napisała. Na zaliczenie zajęć o nazwie "konwersacje". W ogóle poraził mnie nie tylko ten fakt, ale również to, że laska była już na IV roku! Ktoś jej tytuł licencjata musiał dać i przyjąć na II stopień..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
jestem wkurwiona, jebane papierki i jebane daty. kurwa mac, czlek ma wolne i nawet nie dadza mu sie zrelaksowac, bo juz cos jest zle. ja jebie.
nie mam juz sily momentami. to takie male gowna, ale sukcesywnie cie wkurwiaja i twoja frustracja narasta.
kurwa, w tym domu nie funkcjonuje słowo "przepraszam". no tak, ciężko się przyznać do winy, lepiej udawać, że nic się nie stało i jeszcze mieć pretensje o to, że w ogóle wraca się do tematu. zaraz po prostu eksploduję!!!!!!!
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 23:41
ja już naprawdę muszę się wyprowadzić bo oszaleję.miziam się z facetem,a tu z kuchni tłuczenie garami.no i nastrój poszedł się jebać jak wiadomo że ktoś jest za ścianą i akurat robi jakieś jebane kotlety.kurwa,mam dość tego.
Curly i reszta... A słyszałyście o tym, że różne języki są na różnych częstotliwościach i np. osoba, której rodzimy język jest na częstotliwości znacznie odbiegającej od języka, którego się ktoś uczy może mieć problemy z przyswojeniem go? Nie tłumaczę, że ktoś jest głupkiem czy też nie głupkiem bo nie mnie ocenia, ale inne warianty też można wziąć pod uwagę:P
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum