_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
KURWA mam już dość pierdolenia o tej jebanej AKCIE, SOPIE, PIPIE i piździe.
Kurwa gdzie nie wejdę tam ciągle wałkowanie tego samego gówna, a po wejściu na forum to jeszcze Kondziu dalej ze swoimi już kurwa oklapanymi jak dupa tirówki tekstami "sami sobie taki rząd wybraliście" no kurwa...
Popieram w 100% Curly. Wszędzie ta pierdolona ACTA, nawet opisy na GG tym epatują. Już nie wspomnę o wszelkich wkurwiających inicjatywach na fejsie i motywowania mnie do brania udziału w demonstracjach i petycjach. No kurwa. I jeszcze pierdolenie o tym, jaki to rząd wybraliśmy. Głosowałam na Palikota i chuj. Mogę sobie głosować na kogo chcę i buja mnie dalsza opinia innych. O!
Też mnie wkurwia lekceważenie ACTA, chociaż rozumiem zmęczenie wszechobecnością tego tematu. Ale do chuja, jak nikt nic nie zrobi, to tym bardziej nabiorą przekonania, że "ciemny lud wszystko kupi" i i tak wszyscy będą na nich głosować, tylko z mniejszym entuzjazmem. Nie oskarżam nikogo o wybór, każdy może głosować na kogo chce, ale kurwa, ta arogancja władzy i traktowanie społeczeństwa jako zła koniecznego to już jest chujnia do potęgi. Może teraz się wreszcie kurwa ockną.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum