Witam 30 września byłem u znajomej, upiliśmy się i zaczęła Mnie masturbować, byliśmy nadzy. Kiedy doszedłem poleciało jej na pochwę. Szybko to starła i wyszedłem. Po upływie 6 dni czyli 6 października dostała okresu, który trwa do dzisiaj czyli 9 październik a więc to już 4 dni. Okres pojawił się tydzień przed tym jak powinna go mieć. Bardzo się boję, nie śpię od kilku dni. Czy możliwe, że jest w ciąży? Poza okresem nie ma żadnych innych objawów. Twierdzi, że czasami ma nieregularny ale ja się boję..
Nie było stosunku, zaczęła Mnie masturbować ręką, byliśmy nadzy. Kiedy doszedłem poleciało jej na pochwę. Szybko to starła i wyszedłem. Nie wkładałem go do środka..
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 19:19
qwerty napisał/a:
Kiedy doszedłem poleciało jej na pochwę
Na pochwę? bardzo wątpię, skoro piszesz, że nie było stosunku. Pochwa to jest ten organ wewnątrz kobiety. To co jest na zewnątrz to wargi sromowe mniejsze, większe i wzgórek łonowy.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Kondziu, rządzisz qwerty, po pierwszy jakaś lekcja anatomii by Ci się przydała, po drugie piszesz, jakbyś miał z 15 lat, a dzieci za seks się zabierać nie powinny, po trzecie - nie, nie zaszła..
_________________ "Wiem, że nic nie wiem, a jak nie wiem to nie mówię, że wiem"
Przeczytałem, że jeżeli kobieta została zapłodniona to zaczyna krwawić.
oo, a gdzie przeczytałeś/ pokaż, ku przestrodze i z ciekawosci.
Ogólnie co do reszty poieram dziewczyny - nie masz sie czego bać.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum