hej, jesli byl juz taki teamt to z gory przepraszam.
Mam pewnien problem.... 2 tygodnie temu skonczylam opakowanie YAZ i wiecej nie wzielam, mialam krwawienie z odstawienia, ktore trwalo 6 dni.....
od tego czasu nie wspolzylam.... jednak bardzo bola mnie sutki, szczegolnie pzry dotyku. czy mimo krwaiwenia z odstawienia moge byc w ciazy? strasznie bola mnie tez jajniki....zaczely mnie bolec 10 dni po zakonczeniu opakowania.....mam duzo gestego bialego sluzu...czy to moze byc ciaza???????????????/
Ból sutków szczególnie w drugiej fazie cyklu u niektórych bywa normalnym zjawiskiem Szczególnie po odstawieniu pigułek różne rewolucje w organiźmie mogą być.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Hej ja tez odstawilam tabletki anty 21 czerwca ... i czekam teraz na okres i tez sutki mnie bola przy dotyku moje hormony szaleja czuje to a ciaze raczej wykluczam bo stosunku nie bylo 2 miesiace )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum