Hej dziewczyny, szukałam czy ten temat był już na forum ale nie znalazlam więc pisze. Otóż od pewnego czasu (jakies kilka miesiecy), jak dotknę sobie piersi to mnie bolą...na poczatku mnie to tak nie martwilo ale teraz bola mnie bardziej i zaczynam naprawde się niepokoić. Macie też taki problem?
Szwagierka powiedziała mi, że ją ostatnio też tak bolą jak sobie dotknie. Zrobila nawet test (bo jak mi powiedziala ból piersi to pierwsza oznaka ciazy). Ale ona w ciazy nie jest. Jeśli chodzi o mnie to też jest to raczej mało prawdopodobne ponieważ biore tabletki (od dwóch lat) i kiedys kocham się z moim chlopakiem to on...no wiecie nie kończy we mnię.
_________________ Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym :*
Myślę, że najlepszą diagnozę postawi lekarz... Tutaj możemy tylko gdybać. Ból piersi mogą powodować tabletki, ale nawet jeśli one są przyczyną ulotka zawiera informację alb w takim przypadku wybrać się na konsultacje do lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum