Musze sprawdzić czy coś się poprawi z:
1. moją cerą
2. moją wagą
3. moim libido
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Moje spostrzeżenia po 3 cyklach bez pigułek:
- trochę przytyłam :/
- cera minimalnie sie pogorszyła - reaguje na cykl, przed okresem jest ciut gorzej, po okresie jest spoko (nawet lepiej niż na pigułkach)
- włosy sa ok, nie przetłuszczają się bardziej niż na pigułkach, a może nawet mniej
- okres - do zniesienia i ból i obfitość
- libido bez zmian - na pigułkach było wysokie i teraz jest takie samo
Ogólny bilans na plus dla niebrania pigułek
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Ja też nie biorę piguł. U mnie z kolei:
- Powróciła dawna, stała waga(schudłam)
- Cera trochę się pogorszyła
- Niestety zaczynam "obrastać". Na twarzy mam jakieś obrzydliwe, pojedyncze ciemne i długie włosy. Okropne.
- Okres ok- z tym, że jest strasznie nieregularny. Cykle bardzo długie. ( Z tym problemem mam zamiar wybrać się do gina)
- Nie mam problemów ze zdrowiem- nie męczę się tak szybko, nie mam problemów z kołataniem serca i mroczkami przed oczami.
Jednak ogólnie tak jak Pati, nie będę teraz wracała do pigułek. Lepiej mi bez nich
Pigułki zazwyczaj działaja antyandrogennie więc jak się je bierze cera może być lepsza i włosy moga wolniej odrastać i w ogóle może ich trochę mniej rosnąć. Dlatego czasami po odstawieniu widać różnicę
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
U mnie ostatnio też się coś z twarzą stało. Pryszcze, krosty, zaczerwienienia.
No i wiecie co? Ja sikam tylko góra 2 razy dziennie!
Musze sprawdzić jak to wszystko będzie wyglądać po odstawieniu i też zdam relacje.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 29 Lip, 2011 00:10
Ja myślę czy nie odstawić... Ale nie wiem czy z moim Hashimoto i PCO mogę to zrobić na własną rękę... w sumie to może wiązało b się to ze staraniem o dziecia,więc nie wiem...
Mi zostało jeszcze parę tabletek do końca i tak mnie korci żeby już przerwać, ale z racji że 24 sierpnia znowu Morze, to nie będę ryzykować, że dostanę wtedy okres...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum