Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Brak krwawienia z odstawienia- Yaz

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak krwawienia z odstawienia- Yaz
Autor Wiadomość
Pati88 

Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 18:53 

wlasnie nie bylam bo boje sie ze powie mi "gratulacje" :lol: byloby inaczej moze mniej bym swirowala gdyby byl facet ale dopiero sie rozstalam i zaczynam panikowac :(

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
wella  testowanie  wziełam 2 tabletki jednego dnia  w łodzi  wydzielina z piersi  kończenie  osłabia  wydzielina z pochwy  srebro koloidalne  wymioty biegunka  pierwszy okres po odstawieniu  zdradziłam  ortho+evra  stres  flonidan  debretin  penis  brazowe uplawy  szczecin  livial  badania przed  ciąża a cerazette  gynefix  odstawie  ciąża  plamienie na początku  yuzpe a anty  zabieg leep  pominiecie jednej tabletki  aviomarin w uk  globulka  tabletki przeciwbólowe  wpływa na tabletki anty  daty ważności  ortholan vein  nvynette  seks okres  zgaga  oscillococcinum  femoston mite  depilacja laserem  brązowe skrzepy  chlor  po ilu  azithromycin ratiopharm 500  komputer płodności  mirena libido  cyclo3  karta telewizyjna do laptopa  arwena  małe prezerwatywy  zielona herbata  dostinex  yasminelle a antybiotyki  przykładowe  femidazol  skuteczność novynette  novynette na yasminelle  ibuprom skuteczność  pryszcze a tabletki  kiedy wziąć pierwszą tabletkę  cena novynette  tabletki a zurawina  spirala  dobry film  wykresy npr  czy zaliczyłem wpadke  krwawienie stosunek  opryszczka  wrzodzianka  zapasowe tabletki  yaz+ulotka  techno  mercilion  cykl a tabletki  telefony  ciąża?  olsztyn  sprzedania yaz  kąpiel  wykres typowy  yaz krwawienie po stosunku  żałoba narodowa  komplety  wynik B-hCG  koper  stolec  leczenie partnera  wizyta po tabletki antykoncepcyjne  prawo jazdy  pierwsze opakowanie  plemnikobójcze  liczenie dni cyklu  loette 28  suplementy+diety  znieczulenie  wąsik  cena escapelle  novynette plamienie  tsh 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 14