Witam serdecznie dziewczyny...mam pytanie dotyczce krwawienia z odstawienia ktorego niemialam w siedmiodniowej przerwie,krwawienie mialam w trakcie polkniecia 14 tabletki ktore trwalo 5 dni. Czy to normalnea? Teraz skrocilam przerwe i wzielam tabletke 7-go dnia.jest to pierwsza tabletka trzeciego opakowania Kochalam sie w 5 dniu przerwy z finalem w srodku.kolejna moja roztertka to to iz mam angjne i mam antybiotyk dalacin c ktorego niebiore bo niewiem czy moge, w mojej sytuacjia,jak mam takie jazdy z tabletkami novynette.przepraszam za pismo,pisze z telefonu i jest ciezkoa
mam pytanie dotyczce krwawienia z odstawienia ktorego niemialam w siedmiodniowej przerwie,krwawienie mialam w trakcie polkniecia 14 tabletki ktore trwalo 5 dni. Czy to normalnea?
To było twoje drugie opakowanie tabletek więc takie rzeczy mogą się zdarzać.
Co do antybiotyku - nigdy nie działa wstecz więc, skoro jesteś chora zacznij go przyjmować, dalacin zmniejsza skuteczność tabletek więc zabezpieczaj się dodatkowo prezerwatywami w trakcie jego przyjmowania i 7 dni po zakończeniu kuracji.
Wysłany: Sro 11 Lis, 2009 19:43
Dziekuje dziewczyny serdecznie,a najbardziej to sie boje czy to nie ciza ze tego krwawienia niebylo w przerwie a bylo sobie w trakcie brania tabletek,a regularnie je bralam..,a czy jedna saszetka ferwexu ma wplyw na tabletki?
ewcia238, a czytałas ulotkę ? W trakcie pierwszych trzech opakowań mogą występować takie sensacje, naytomiast jeśli po trzecim opakowaniu nic się nie zmieni - trzeba będzie pogadać z lekarzem i być moze zmienić rodzaj pigułek.
Nie wydaje mi się, zeby jeden ferwex wpływał na tabletki....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum