wielkie HA HA HA do moderatorów? co wy myślicie że mi któraś z was pogrozi na PW i super? od kiedy to moderator jest bogiem? wsadźcie sobie w dupe to wasze forum. same gówno wiecie zero pokory, a czas sie nauczyć, bo niektórym niedługo trzydziestka stuknie. może czas zająć sie wybieraniem kremu na zmarszczki a nie pisaniem na jakimś bzdurnym forum
nie macie co robić to rozdajecie ostrzeżenia osobom które sie z wami nie zgadzają, no prosze was- przedszkole
zarejestrowałam sie na forum z ciekawości, spodziewałam sie spotkać osoby młode z liberalnym podejściem. a okazało sie że tu same zakompleksione moderatorki z przaśnymi poglądami lol.
wszystkim nowym serdecznie nie polecam tego miejsca.
życze moderatorkom miłego dnia i szybkiego wyleczenia hemoroidów.
przepraszam bardzo w stosunku do kogo ta pokora. Że niby do ciebie
Cytat:
może czas zająć sie wybieraniem kremu na zmarszczki a nie pisaniem na jakimś bzdurnym forum
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Kurde, mi pani w sklepie powiedziała, że na moje zmarchy i ryj, to już nie pomoże, mogę też tu posiedzieć w takim razie? Chwilunię chociaż, żeby podzielić się ze wszystkimi moimi przasnymi poglądami
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
o ja pierd... skad sie tu tego teraz ostatnio tyle bierze?
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum