eklerka obejrzyj sobie jak sie wykapiesz. bo to tylko napina tzn- jak jestes wysmarowana to ci sie wydaje ze jest lepiej a kiedy sie wykapiesz to efekt sie zmywa.
Eklerka, mnie się kalafiur zrobił na wakacjach po angielskim żarciu - od paru dni dopiero coś z nim robię (bo wcześniej w końcu w chacie mnie nie było) - w ruch idzie rękawica sizalowa oraz jakieś tam ćwiczenia na modelowanie pośladków. Do tego smaruję pośladki zwykłą oliwką (oliwka ma to do siebie, że można po prostu smarować uda i pośladki dłużej niż na jakimś kremie czy żelu antycellulitowym). I co - kalafior, oczywiście, jest nadal, bo to dopiero parę dni, ale już widzę poprawę jędrności skóry.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie no wlasnie z tym yl taki myk ze smarowalam sie PO kapieli, potem polazilam po domu i spac... a nastepnego dnia wieczorem przy kapieli sie to zmywalo ...moze dlatego ze jeszcze razem z zelem z tej same serii stosowalam...ale efekt generalnie byl kiepski...
ja te kosmetyki wogole w jakims konkursie wygralam do testowania...mialam je za darmo wiec spoko..ale sama bym takich juz nie kupila
babeczki macie jakies fajne cwiczenia na ujedrnienie posladkow i ud? bo zauwazylam, ze znowu mi sie zaczyna cellulit wpieprzac :/ mialam kiedys jakies ale odkad mi sie zapodziala ta skora gesia to zapomnialam. i teraz znowu- brak ruchu i zarcie i znowu jest...a cwiczen i pomyslow na nie brak
No to kto powalczy ze mną?
Czuję się osamotniona z kalafiurowym problemem. A mam już tak widoczny, że nie mogę na siebie patrzeć.
Nawet nie wiem czy to jakkolwiek się da usunąć...?
Działam od jakiś 2 tygodni. Wieczorem w kąpieli Syrenka mi pomaga, wychodzę cała czerwona, staram się polewać na koniec zimną wodą, ale ostatnio zrezygnowałam, bo zamarzam. Później masuję się przy pomocy jakiegoś tam śliskiego balsamu. No i biegam sobie na orbitreku z 40 minut kilka razy w tygodniu, robię ćwiczenia na kręgosłup (nogi też działają)- to co dzień.
Co jeszcze? Słodycze...pośły...piję duuuuużo wody i herbat zielonych. Staram się jeść nieprzetworzone rzeczy, ale zdarzają mi się grzechy.
Hm...widzę poprawę jędrności.
Cel: do lata...zmniejszyć widoczność.
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
ja sie dolaczam,
moj kalafior na nogach powrocil i normalnie jest dramat...
biegam codziennie 40min, masuje sie szorstka rekawica conajmniej raz dziennie pod prysznicem, pije duzo herbatek ziolowych (teoretycznie sa na odchudzanie, praktycznie pije bo je uwielbiam )
no i kurna co dalej?
Aga, to powiadasz, że da się tego czegoś pozbyć? (pytam, bo to byłaby dla mnie wielka motywacja...ciągle się słyszy, że "nie ma mowy" a ja się łudzę... )
Fajnie, że ktoś dołączył! Cieszę się bardzo bardzo.
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
Groszek, pewnie, że się da pozbyć
Ja jak wróciłam z Grecji, to zauważyłam bardzo dużą poprawę-za sprawą codziennych 15-20 minutowych spacerów na plażę (w jedną stronę). Widać mi nie potrzeba dużo, żeby się go pozbyć, ale w taką pogodę to prawie nie ruszam się z domu bez auta
Anek, będąc nad morzem, chodziłam caaaaaałymi dniami...przez tydzień, bo na plaży się nie leżało, bom się spaliła.
Nic.
Mój to spryciula. Dlatego łączę wszystko co mogę...
Mnie jakoś nie przerasta sam fakt, że mam...tylko to, że się nie pokazuję. Ba, ja nawet zauważam u innych dziewuszek i się zastanawiam jak się nie wstydzą.
Myślę, że w moich oczach jest większy niż naprawdę...no ale.
ja celulitu praktycznie wogole nie mialam jak sport intensywnie i codziennie uprawialam...
poprostu nie istnial i to bez zadnych kremow i inncy pierdol...
no ale teraz wrocil....
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum