ja zapłaciłam chyba 85zł , ale to było jakoś w czerwcu jak dopiero pojawiała się ta pigułka i ginekolog przepisał mi "nowość"
Nieźle... Moja przyjaciółka płaciła w tym tygodniu 62zł. Ginka poleciła jej tanią aptekę w Krk odnośnie tych środków, mówiła, że w pozostałych jest po 70zł.
może to gdzieś już było.ale napisze
W aptece "Dom leków" na Gwarnej (Poznań) kupuje Yasminelle po 29,90.
tylko trzeba się liczyć z godzinnymi kolejkami.Jednak w porównaniu z aptekami na moim osiedlu np(37zł,39,30) na pewno się opłaca.
Dodam ze w aptece jakieś 2o metrów dalej te same tabsy 42 zł.
ja yasminelle najtaniej znalazlam za 36zł,miala nadzieje ze po wprowadzeniu yaz troche stanieja a tu wrecz podwyzka
Wysłany: Wto 17 Mar, 2009 21:49
dina delusi, w dozie, yasmin jest za 34.58zl.
olkaj87, yasminelle 34,49zł, również w dozie.
Kurcze, cena yasminu nieźle się trzyma, jak ja brałam to też tyle kosztował, a cena ani drgnie
może to gdzieś już było.ale napisze
W aptece "Dom leków" na Gwarnej (Poznań) kupuje Yasminelle po 29,90.
tylko trzeba się liczyć z godzinnymi kolejkami.Jednak w porównaniu z aptekami na moim osiedlu np(37zł,39,30) na pewno się opłaca.
Dodam ze w aptece jakieś 2o metrów dalej te same tabsy 42 zł.
było było
co do kolejek, wystarczy iść wieczorem wówczas, kiedy babcie seriale oglądają, wchodzisz masz bez czekania
Wysłany: Sro 18 Mar, 2009 22:42
ja kupilam ostatnio yasminelle za 38 zł..troche dużo..nie wie ktoś gdzie w Krk można kupic troche taniej. Ratuje mnie nawet roznica 4-5 zł (wiecie..studenckie życie :/)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum