Novynette ogólnie staniały, czy tylko u mnie w aptece?:> (Kraków, ul. Czarnowiejska)
Bo ostatnio ze zniżką studencką 10% zapłaciłam jedynie 21zł z groszami:)
Dziewczyny! napadła na mnie dzisiaj w Centrum jakaś kobita z ulotkami i ... W sieci aptek "Magiczna" mają jakieś "obniżki cen leków" do 30.06 (lub wyczerpania zapasów). Dostałam wykaz i... (tematyka forum):
Może nie wszystkie ceny są okazyjne, ale uważam, że warto zajrzeć do "Magicznej" w Waszych miastach Lista aptek objętych "promocją" tutaj: http://www.magiczna.com/Adresy-aptek
Ja wiem, że to głównie Śląsk, ale tak mało nas tu nie jest.
Novynette ogólnie staniały, czy tylko u mnie w aptece?:> (Kraków, ul. Czarnowiejska)
Bo ostatnio ze zniżką studencką 10% zapłaciłam jedynie 21zł z groszami:)
ja płace za Novynette 27zł
_________________ Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym :*
Wiek: 20 Dołączyła: 16 Wrz 2009 Posty: 74 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 07:56
Szczęściara napisał/a:
Qlaira: 38,99
Kurcze mega! W mojej aptece mi ostatnio za nią zaśpiewali 47,50... Podziękowałam i pojechałam na Świętokrzyską, zawsze tam kupowałam za 39,50 i znów zdziwienie - 40,50... Niby nie tragedia ale jednak. Poszukam tej "Magicznej".
czika [Usunięty]
Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 10:51
polecam strone doz.pl
Tam zamawiasz leki, a odbierasz i płacisz w swojej aptece.
U mnie mercilon jest po ok 30 zł za opakowanie, na ich stronie wychodzi po ok 25.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum