Wiek: 20 Dołączyła: 16 Wrz 2009 Posty: 74 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 19:29
Ja nie znalazłam i nie szukaj bo taniej raczej nie ma jak w niektórych aptekach Qlaira jest po 52zł... Ja najtaniej płaciłam właśnie 39,90. A skąd jesteś i co to za cud-apteka?
w piatek w metrze byly 2 str poswiecone ''wielkim promocjom'' w aptekach magcznych.
byla gwiazdka - opisane, ze ceny obowiazuja do 30 czerwca badz do wyczerpania zapasow. Dzisiaj pani w aptece powiedziala, ze ''zapasy'' Novynette sie skonczyly. Od piatku!
Wiec przypuszczam, ze albo mialam pecha i trafilam do bardzo chwytliwej apteki - w co szczerze watpie, albo dostarczaja do aptek po pare sztuk leku, a reklame na cala Polske zrobili. I ludzie laza i kupuja.
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
po półrocznej przerwie powracam do tabsów. dziś dostałam receptę, a do jutra powinnam dostać krwawienie, więc na zamówienie w doz trochę za późno. zaczęłam pytać po aptekach, w jednej trójpak 40 zł . zapytałam z ciekawości w aptece doz stacjonarnie w moim mieście i okazały się jeszcze tańsze niż zamówienia. trójpak za 29,95 tak tanio jeszcze nie kupowałam.
[ Dodano: Czw 17 Cze, 2010 14:22 ]
zapomniałam dodać, że chodzi o cilest
_________________ i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
Spotkałam się tutaj na forum z określeniami , że tabletki z importu są tańsze. Ja biorę Novynette i w tym przypadku opakowanie jest białe, zamiast dni tygodnia są liczby i nie ma tego kartoniku na blister jednak zapłaciłam za nie normalną cenę. Chciałam się Was spytać czy apteka ma obowiązek dać te tabletki taniej czy to tylko dobra wola?
sylwunia012, ja zawsze płaciłam taniej za leki z importu. Jakiś czas temu jak kupowałam to Pani w aptece widząc moje zdziwienie, że tak mało zapłaciłam powiedziała mi, że właśnie dlatego ,że są importowane. Ale co do obowiązku sprzedaży taniej to nie wiem.
Ja właśnie też zawsze mam normalne i dlatego zapytałam, ale nie będę narzekać bo apteka jest w porządku i np jak mam teraz receptę na 6 opakowań to nie robią problemu bym przychodziła raz na miesiąc przez pół roku a wiem, że nie wszędzie tak jest I do tego właśnie cena nie jest wysoka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum