na stronie www.drmax.pl można sprawdzić adresy aptek w całej polsce.
Jak zobaczyłam cenę Yazu, który zawsze kupowałam w granicach 38-42 zł aż mi szczęka opadła. Kupiłam zapas 5 op. za 24,90. poraziła mnie też cena Cilestu...........9,90!
[ Dodano: Pon 02 Sie, 2010 13:00 ]
niestety podejrzewam, że to jakaś krótka promocja, a szkoda. Oby więcej takich
Ja dzisiaj w dr maxie w Chodzieży za 3 opakowania yazu i 2 yasminu dla kuzynki dałam 144 zł a nie 256 ba, nawet opłacało mi się zalać za 20 zł do auta i jechać specjalnie to 30 km!
_________________ You're my river running high, run deep, run wild!
pytanie do łodzianek Któraś z Was bierze kontracept i pisała, że kupuje go bardzo tanio tj. za naście złotych. Tak się składa, że będę w Łodzi w piątek i mam receptę, chciałabym ją wykupić i proszę o namiar apteki gdzie jest tani kontracept
http://www.zikoapteka.pl/ i muszę przyznać, że ceny mają o wiele niższe aniżeli w innych... Za leki, które biorę zwykle płaciłam w innych ok. 200 zł - tutaj 150, więc jestem 50 zł do przodu... Tabletki anty też maja w fajnych cenach... Także polecam
ja mam cyprest, odpowiednik diane, za 3 opakowania płacę 21zł, ale błąd refundacji w aptece, któraś z farmaceutek pisała o tym.
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Nie wiecie, w jakiej cenie w tym Dr. Max mają Novynette? Bo póki co kupuję w aptece studenckiej na ul. Czarnowiejskiej w Krakowie, i ze zniżką (-10%) płacę niecałe 22 zł
Ashley84 [Usunięty]
Wysłany: Pon 13 Gru, 2010 11:34
jakoś nie kojarze dr.max w Krakowie. Ja zaopatruje sie w bobilewiczu, jest w centrum, tanio i omijam babcine kolejki.
Kasia21 [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Gru, 2010 12:49
Super jesteście dziewczyny, że jest to forum. W Białymstoku kupuję Evrę najtaniej (37,50) na placu Zamenhofa - apteka dla każdego, czy jakoś tak. Z tego co widziała to mają tam też tanio inne antyki.
wysłałam wczoraj mojego chłopaka żeby zrealizował receptę na 3 listki micro 21 i gynalgin.
Nie wiem w jakim stopniu gynalgin jest refundowany ale za niego i 3 listki Microgynonu z importu równoległego zapłacił 12 zł(!!).
Niestety nie zabrał paragonu i nie mogę sprawdzić. Apteka to żądna sieciówa tylko zwykła, osiedlowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum