_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 12:13
Guzik napisał/a:
już Naraya jest kilka zł tańsza.
Tak, wiem. Tylko o koncernie Temapharm, który ją produkuje nic nie wiem, a Gedeon Richter jest mi znany (w końcu brałam ich Novynette kilka lat) i jakoś tak bardziej mnie przekonuje. Ja wiem, że to głupie, naprawdę zdaję sobie z tego sprawę
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Uuu... ja zawsze w dozie kupowałam za 30zł, dziwna sprawa ;p
Zawsze?! ja za pierwszym razem płaciłam 35zł poźniej ta nagła podwyzka a teraz mila niespodzianka hm....zatem niech zostanie tak jak teraz bo te 40 zł mnie przeraziły
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 19:09
Doz w ogóle jakiś komiczny jest Patrzę dziś na cenę Yasminelle 45,19 obok Yasminelle z importu równoległego 45,79
Import równoległy charakteryzuje się chyba tym, że lekarstwa są trochę tańsze, prawda? Czy może się mylę?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum