Mam pytanie do Pań używających tabletki Harmonet. Ile płacicie za opakowanie? Ja zaczynając je brać przepłacałam, bo jedno opakowanie kosztowało 36 zł. Teraz w innej aptece kupuje za 25 zł.
A jak ceny wyglądają w miastach u Was?
Sandra [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 11:27
Za harmonet placilam 28zl
Za Novynette 22-24zl
A za M21 5 z groszami:D
Mieszkam w Krakowie ceny tu są bardzo rozbieżne np za yasmin moze byc nawet do 20zl roznicy:) Takze trzeba szukac dobrych aptek najlepiej z dala od centrum:)
Pozdrawiam
Takze trzeba szukac dobrych aptek najlepiej z dala od centrum:)
To nie zawsze jest regułą - mieszkam daleko od centrum, a wszystkie apteki koło mnie są piekielnie drogie, tymczasem jedna pewna bardzo fajna i tania apteka znajduje się tuż przy Rynku
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hehe dlatego napisalam "najlepiej":)
Ja pamietam ze na jedenej nie dlugiej ulicy co pare metrow byla apteka, okazalo sie ze ceny Novynette roznily sie nawet o 10zl....a apteki byly doslownie pare metrow od siebie.
Czyli trzeba dobrze szukac:)
A jesli moge poradzic co do Krk bardzo dobra apteka jest na przeciwko jubilatu:P
czy mowisz o innym rynku?
bo wydawalo mi sie ze ty z wrocka
Mówię o wrocławskim rynku. A odezwałam się, bo to centrum i z daleka od centrum to nie zawsze jest regułą.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja miesiąc temu za Yasmin płaciłam 33,9 zł, a w poniedziałek w tej samej aptece już 39,9 zł . Nieco mnie to wkurza. Do Euroapteki dzwoniłam w Starym Browarze i jest po 36 zł. Pati, a gdzie kupujesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum