Mnie jak zwykle przeciętnie wyszło - 44%. Muszę Mojego przy komputerze posadzić i zmusić do robienia Chociaź jak GSS Durexowy robiliśmy trochę się na niego powkurzałam - sciemniał strasznie
Magda [Usunięty]
Wysłany: Sro 11 Sty, 2006 14:30
jako upośledzona komputerowo nie wejdę na stronę przez operę ani nawet przez IE. "Pewnie stronka w kiepskim fleszu jest" - orzekł domowy komputerowiec.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zaznaczałam same "brzydkie" odpowiedzi i wyszło 0 W tekście było cos o tym, że rzucasz się na wszystko co się rusza i nawet pilot do telewizora nie jest przy tobie bezpieczny A ten diabeł na rysunku bzykał małego aniołka
Wiek: 23 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 673 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 11:19
ale w tym teście można mieć różne wyniki bo są różne losowo wybierane pytania i tak czasem na ostatnie moja odpowiedź brzmi TAK a czasem NIE
ale teraz 41%.
chi chi chi, a za drugim razem tak mi się pytania ułożyły, że 35
_________________ LEEGIAA!!!
Ostatnio zmieniony przez heidhr Czw 23 Sie, 2007 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum