O Matko ! Pamiętacie jeszcze ten test? Po 4 latach zrobiłam sobie teraz znowu ten test i wyszło mi 40 %
Czyli jest coraz gorzej
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
59 <swietoszek> z biegiem lat robie sie coraz bardziej swieta na to wyglada. kiedys bylo 40pare % chyba
"czy kiedykolwiek uczestniczylas w perwersyjncych zabawach seksualnych (z uzyciem jedzenia/oliwki/gumy itp.)? - ojaaaa, faktycznie, perwersja na calego
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
no dokładnie, to jest test "na ile procent jesteś świętoszką"
28...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
no dokładnie, to jest test "na ile procent jesteś świętoszką"
serio? to mimo tego, iz wkladam sobie palucha to tylka z czopkiem to nie jestem zboczona? weeee.. bez sensu a myslalam, ze wlasnie dzieki temu mam taki wynik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum