Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

CIĄŻA czy jest możliwa w tym wypadku....

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Justyce
Sro 22 Gru, 2010 13:51
CIĄŻA czy jest możliwa w tym wypadku....
Autor Wiadomość
girl like me
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 19:36 CIĄŻA czy jest możliwa w tym wypadku....

Mam problem. Dopiero od nastepnego miesiaca zaczne brac tabletki antykoncepcyjne, ale do tego czasu mialam juz pare schiz ciazowych :( . Co najsmiesniejsze jeszcze nie wspolzylam ze swoim facetem, ale moja ginekolog powiedziala mi ze miala juz parenascie przypadkow ciaz z pieszczot. Teraz to mam takie schizy ze wszedzie widze plemniki :) Brrrr
Ostatnio zmieniony przez Justyce Sro 22 Gru, 2010 13:51, w całości zmieniany 2 razy  

Justyce 

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 21:30 

jak znasz podstawowe zasady anatomii itp. to nie masz sie co schizowac.
pani ginekolog miala na mysli pewnie pieszczoty typu stosunek przerywany albo - sory za doslownosc - penetracje pochwy paluszkami uciapanymi sperma.
z powietrza dzieci sie nie biora.
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

girl like me
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 21:46 

Podstawy anatomi znam, ale schizy i tak mam (o prosze jaki rym mi wyszedl :D )

zagubiona
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 22:48 czy moglo dojsc do zaplodnienia?prosze o pomoc...

Witajcie. Mam dosc nietypowe pytanie...najwyrazniej nie jestem zbyt uswiadomiona. Otoz wczoraj po poludniu moj chlopak wszedl we mnie na chwile...bez prezerwatywy, nie doszlo do wytrysku. Juz po fakcie przyznal sie, ze jakies 3 godziny wczesniej onanizowal sie i nie umyl czlonka, tylko go wytarl papierem. Czy mozliwe jest, ze jakies plemniki przezyly i moglo dojsc do zaplodnienia? Bardzo prosze o odpowiedz.

Wiedźma 

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 22:59 

w płynie ejakulacyjnym tez bywaja plemniki , niekoniecznie potrzeba do tego wytrysku zeby doszło do zapłodnienia , a nikt tu wróżka nie bedzie i nie powie na 100 % jesteś w ciąży bądź nie jesteś. Plemnik potrafi przeżyć do 72 h - w sprzyjających warunkach nawet do tygodnia a jak on tego członka wytarł toi juz on najlepiej wie :) ) więc jego pytaj. Na przyszłość radzę sie zabezpieczać rozsądniej, jeśli nie chcesz być w ciąży

"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"

zagubiona
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 23:09 

tak, wiem, ze sa w plynie ejakulacyjnym plemniki, ale zastanawiam sie czy one mogly przezyc jezeli od czasu masturbacji minely trzy godziny...czlone nie zostal umyty, tylko wytarty papierem...a po tym facie (ok. 2-3 godziny pozniej) moj chlopak wszedl we mnie na chwile

Wiedźma 

Wysłany: Nie 23 Paź, 2005 23:13 

no to ci napisałam ze plemnik potrafi przeżyć do 72 h a w sprzyjących warunkach ( np macica do tygodnia ) ale .... nie na powietrzu ;) wnioski wyciągnij sobie sama , na powietrzu jakos tak do godziny A jak sie ryzykuje to ryzyko w cene wliczone ;) Jesli jesteś pewna ze w czasie tego "wejścia na chwilę " nie wytowrzzył sie płyn ejakulacyjny w kt byly plemniki to pewnie w ciązy nie jesteś, ale to Ty wiesz jak było etc

Villemcia 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 00:55 

jak po 3h wszedl w ciebie to nie wiem jak by sie nie onanizowal- to plemniki nie przezyja, zwlszcza ze czlonek wytarl- nie ma dla nich na powietrzu odpowiedniego srodowiska..co innego w pochwie-moga zyc do 72h

co do tego ze w ciebie wszedl, ale nie bylo wytrysku- w plynie przed wytryskiem tez sa plemniki..poza tym ten plyn pojawia sie nie tylko przed wytryskiem, rowniez w czasie pieszczot(podniecenia)-bo nawilza penisa :mrgreen:

Villemcia 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 00:59 

Pucca napisał/a:
jak znasz podstawowe zasady anatomii itp. to nie masz sie co schizowac.
pani ginekolog miala na mysli pewnie pieszczoty typu stosunek przerywany albo - sory za doslownosc - penetracje pochwy paluszkami uciapanymi sperma.
z powietrza dzieci sie nie biora.

lub wkladanie czlonka dla zabawy do pochy..i nie pomyslenie ze przy podnieceniu facet wydziela plyn z plemniczkami ktore moga zaplodnic...

jak uwazasz podczas pettingu..nie robisz glupich numerow to nie ma co sie wkrecac...

girl like me
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 10:00 

Wiem ze to glupie ale np ostatnio bylam podczas dni plodnych u mojego faceta on mnie piescil reka i wyjal z bokserek czlonka i ja mialam go reka po piescic (ale w pewnej odleglosci od moich sfer intymnych)a on dalej piesci mnie.Penis byl suchy, ale ja sobie wkrecam ze moze jednak byl na nim ten plyn ktory wydziela sie przy podniecaniu, tylko ze np starl go reka. Wiem ze to chore ale tak juz mam ze sobie wkrecam. Wiem ze to glupie i irracjonalne i wiem ze pewnie wiekszosc z was sie bedzie z tego smiala... :(

Wiedźma 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 10:36 

to moze poczekaj jeszcze z seksem ??jeśli sie tak schizujesz ?? :wink: :D

girl like me
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 11:03 

Mam nadzieje ze od czasu jak bede brala tabletki jakos powoli bedzie mi przechodzic.

Villemcia 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 11:54 

sadze ze jak bedziesz brala tabletki, twoje schizy sie skoncza...bedzisz miala komfort psychiczny..

girl like me
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 12:59 

Tak ale do okresu jeszcze dwa tygodnie, a boje sie ze jednak mogl cos miec na palcach. :( A dwa tygodnie to duzo czasu na wkrecanie sobie filmow :)

amisu 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2005 14:42 

moge tylko zodzic sie z dziewczynami. Nastepnym razem, kiedy Twoj chlopak bedzie chcial "wejsc w Ciebie na chwile" powiedz Mu, zeby sie zabezpieczyl. I w ogole to moze pogadaj z Nim na ten temat, bo mowienie Ci po fakcie, ze sie wczesniej onanizowal, nie bylo zbyt madrym posunieciem. Jemu chyba tez zalezy, zeby nie zostac tatusiem, prawda?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi