wiewiorka, rozumiem, że nie miałaś jeszcze naturalnego krwawienia?
Przy której jesteś pigułce?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ja tez biore tabletki, lekarz przepisuje mi belare. Tabletki ogolnie wchlaniaja się 3-4 godziny. Jeśli zdarza się wymioty lub biegunka wcześniej to trzeba uzupelnic pominieta dawke. Jeśli problem nie ustaje to po prostu musisz dodatkowo zabezpieczać się jeszcze gumkami.
wiewiorka,
ale dziś jesteś przy 11, czy 15 listopada byłaś przy 11?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ja jestem ogromna panikara i balam sie, ze przy tabletkach bede musiala za bardzo uwazac, dlatego zdecydowalam sie na wkladke levosert. przynajmniej w takich sytuacjach nie musze sie martwic, czy ochrona zostala zachowana, bo wkladka jest umieszczona bezposrednio w macicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum