"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
u mnie też rosołek z makaronem, tyle że ja jem bez makaronu, diety ciąg dalszy Wraz z kilogramami, które straciłam podczas porodu, mam już 18 kg na minusie Ale jeszcze trochę walki wagowej mnie czeka
Odgrzewane kotlety dosłownie.
Wyjęłam z zamrażalnika nasze kotlety mielone(suche pierwotnie wyszly), połączyłam z podsmazonymi pomidorami i zapiekłam Jak to Mąż stwierdził "zyskały na szlachetności"
Dobre było
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Na pierwsze danie żurek z jajkiem, a na drugie dla rodziców kotlety panierowane z indyka, ziemniaki + surówka, a ja grzanki z sałatką z pomidorów koktajlowych, ogórków, szczypiorku, mozzarelli
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
ugotowany makaron, wrzucasz na rozgrzaną patelnie i sypiesz cukru tyle ile chcesz
za dużo nie polecam, bo wtedy makaron pływa w tym i jest nie smaczny.
Najlepiej nie za dużo oleju, aby go przysmażyć i ilość cukru taka umiarkowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum