ja mowie o fizycznej roznicy miedzy chlopcem a mezczyzna...
widzisz roznica jest tu ze jakby facet byl niewiadomo jak dojrzaly psychicznie a wygladal jakby mial lat 16 to by mnie nie podniecal kapujesz?
a jesli ktos mnie fizycznie nie pociaga to wogole nie ma co mowic o jakimkolwiek kontakcie....
gusta sa rozne i o tym sie nie dyskutuje
jednak juz samo stwierdzenie ze cie wlosy "obrzydzaja" swiadcza o pewnej niedojrzalosci z twojej strony...
Czemu nie ciagnac tematu dalej? zaczelyscie to my pociagniemy. Mnie obrzydzalby facet caly wygolony, czy chocby gladki pod pachami(dla higieny wystarczy przyciac jak zadlugie, a przede wszystkim myc), na nogach i w miejscach intymnych. Mnie podniecaja wlosy na klacie, zarost na twarzy-brodka i baczki, ale jakos nie wyskakuje z wielkim oznajmianiem swiatu ze Ci nieowlosieni sa obrzydliwi. Poza tym mnie sie tez czasem nei chce zadbac zeby nogi byly idealnie gladkie i nie chcialabym faceta bardziej gladkiego na nogach czy pod pachami niz ja, to ja mam byc ta piekna delikatna wymuskana, on ma byc zadbany.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
A mam jeszcze pytanie: na pierwszej randce zadajesz chłopakowi serię pytań: masz włosy na klacie, jeśli tak czy je golisz? Jak często golisz się pod pachami? Jakiej długości masz włosy łonowe? A jak udziela niezadowalających odpowiedzi, to mu mówisz, żeby zadzwonił jak się ogoli? No heloł... A jak się wkręcisz w jakiegoś chłopa i w łóżku zobaczysz, że ma włosy na klacie to uciekniesz z krzykiem albo powiesz mu, że nici z seksu dopóki nie przyjdzie do Ciebie po gruntownej depilacji? Eh... Nie wiem, czy wiesz, ale posiadanie owłosienia nie oznacza braku higieny...
Just another girl left in tears.
Alka [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Gru, 2007 18:07
znowu zaczyna mnie łapać gorączka.. dlatego jak pisze odrzeczy to wybaczcie...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum