W sumie ciekawy informacyjnie i wpisujący się w klimat "nie ma aborcji w Polsce" - jak zakażemy, to nikt w naszym pięknym, katolickim kraju ciąży nie usunie.
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
W sumie ciekawy informacyjnie i wpisujący się w klimat "nie ma aborcji w Polsce" - jak zakażemy, to nikt w naszym pięknym, katolickim kraju ciąży nie usunie.
tak to prawda, aborcja na zyczenie jest zakazana a w rzeczywistosci jest bardzo latwo usunac ciaze w Polsce...praktycznie kazdy ginekolog podejmnie sie tego...
...praktycznie kazdy ginekolog podejmnie sie tego...
tu chyba przesadzasz i jest mimo wszystko wcale nie tak z tym latwo.....
ludzie maja problem z dostaniem postinoru bo lekarz "ma taki swiatopoglad" a gdzie tu do aborcji
ewela [Usunięty]
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 22:16
mnie to przeraża... o chryste... biedne nienarodzone dzieciątka...
miło... w końcu ktoś zauważył. Moim zdaniem to paranoja... zakaz nakręca tylko nielegalne zabiegi oraz eksperymenty z lekami
Cytat:
mnie to przeraża... o chryste... biedne nienarodzone dzieciątka...
przeraża to głupota pissowsów i ich niezorientowanie. A kwestia , od kiegy organizmowi przysługuje status osoby ludzkiej jest zależna od opcji filozoficznej. Kolejna sprawa... biedne są płody uszkodzone w wyniku źle przyjętych leków...
Była na forum już dyskusja o aborcji.
A to, że niekiedy jest łatwiej znaleźć kogoś, do przeprowadzenia zabiegu, niż w weekend zdobyć postinor, to też czasami jest prawdą... To tylko kwestia kasy.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Wolałabym, żeby ten temat nie szedł w stronę ideologii - artykuł nie jest o tym. Ciekawsze są zjawiska pojawiające się obok, siła internetu i czarny rynek, który się wokół tego utworzył. Spróbujcie nie pisać znowu o tym samym - biedne dzieciątka, głupi pisowcy - to nie o tym ma być.
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
jej szczescxie ale stwierdzenie praktycznie kazdy jest mocno na wyrost... bo NIE praktycznie kazdy sie podejmie.... idz do przychodni i zapytaj...nie mowie o panach ktorych znajdujesz poprostu otwierajac gazete
No. Gratuluje grafikowi. Firma to o ile się nie myle - Pfizer.
Diclofenacum natricum i misoprostol to przecież substancje zawarte w tym leku
Trochę Googlania i nazwę leku znamy...
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum