Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 16:51
Nie wiem czy byliby w stanie zmusić ludzi z mojego wydziału studiujących malarstwo, żeby przychodzili na egzamin na biało-czarno, elegancko i skromnie Tam każdy to istne indywiduum Dlatego też pewnie stwierdzili, że odpuszczą sprawe
Ja jestem na prywatnej uczelni, zaocznie, na zaliczenie ćw i przedterminy idę normalnie ubrana, na egzaminy elegancko. Ale niektórzy wykładowcy mają też swoje w głowie. Np. gościu od organizacji i zarządzania mimo, że mieliśmy tylko zaliczenie u niego, nie egzamin, kazal przyjść ubranym na galowo, chłopacy nawet w garniturach poprzychodzili No i do starych dziadków trzeba się elegancko ubierać.
a ja mam problem z zaliczeniami przed sesją- chodzicie na "galowo"?
Architektin, mi się nie do końca podoba bluzka, ale ogólnie wyglądasz super. Ja bym jeszcze jakąś bransoletkę założyła. (Znaczy bym tu widziała, bo założyć to ja nie mam co ) I nadal jestem zakochana w Twojej figurze.
_________________ Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno...
Mnie trochę bawi idea ubierania sie super elegancko na egzaminy. Jakbym byla wykladowca, ludzie mogliby przychodzic na egzaminy nawet z dresach. Ważne, żeby mieli w głowie to, co tam mieć powinni.
architektin, podoba sie
_________________ What would you do if you were not afraid?
Mnie trochę bawi idea ubierania sie super elegancko na egzaminy. Jakbym byla wykladowca, ludzie mogliby przychodzic na egzaminy nawet z dresach. Ważne, żeby mieli w głowie to, co tam mieć powinni.
amisu napisał/a:
architektin, podoba sie
zgadzam się
znam wykładowców, którzy za nieodpowiednie ubranie (nie na tzw biało-czarno) i to niekoniecznie na egzaminie wywalają za drzwi. kompletny bezsens!
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum