Botica, fakt, jakoś tak wyszło, że znam same dość niskie osoby. Nawet w mojej grupie na studiach wszystkie dziewczyny, oprócz dwóch wyjątków, są niższe
Wiek: 21 Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 274 Skąd: spod ziemi
Wysłany: Sro 11 Sty, 2012 10:01
Linka napisał/a:
Aj tam wysoka, dziewczyny były drobniutkie... ale z obcasem było coś koło 180cm ...... niefajnie, wolałbym być niższa .....
no cos ty! ja na sylwku mialam jakos 182-184, a takich pozadliwych spojrzen w moim kierunku jeszcze NIGDY nie widziałam - generalnie szpilki robią swoje i zaczynam je kochać
a sukienki fajne, ale ja chyba tez nie chcialabym ani na moim (potencjalnym) weselu druhen w takich samych, ani sama byc jedną z nich... co innego podobne (np. te same kolory - dopasowane oczywiscie do typu urody), ale rozne w krojach np
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum