Witam was kobietki za tydzień w sobotę, idę na wesele do kuzynki,nie wiem jednak w co się ubrać....chodzę jak wariatka po sklepach ale nic nie ma? Albo ja po prostu nie wiem co ubrać? Dziewczyny co najlepiej na siebie włożyć??? Co jest teraz na topie ale wiecie coś co nadaje się na taka imprezkę pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Guzik Pią 11 Lut, 2011 11:01, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
paloma25 [Usunięty]
Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 21:19
A takie tam buciki-obcasiki......krótkie sukienki....wiesz....wszystko co przylega do ciała.Zresztą no właśnie zależy tez od okazji na rower zakładam dresy /koszulki
proponuje jakas sukienke, maksymalna dopuszczalna dlugosc -> troszku przed kolano, zeby czasem nie odwracac uwagi od panny mlodej, to przeciez jej dzien.
a kolor to juz w zaleznosci od twojego ulubionego..
No właśnie... wszystko zalezy od stylu. Wczoraj byłam na weselu i dziewczyny były ubrane bardzo różnie - spodnie i marynarka, prosta spódniczka przed kolano i bluzka, krótka sukienka z nieregularnym dołem, ja miałam satynową spódnicę gdzieś tak do połowy łydki i bluzkę z małymi bufkami
A co jest na topie? U mnie niezmiennie na topie są rzeczy, które same wskakują w oko i krzyczą: "Musisz mnie mieć"
Dzięki dziewczyny.Ja jednak zdecyduję sie na sukienkę bo w spodniach chyba za ciepło, a mam zamiar sie pobawiać sukienke chyba muszę mieć biiałą, ponieważ mam białe buty na obcasie...(dość wysokim) .ale w sumie czarno biała np. w nieregularne wzory też by pasowała.Jak już cos wymyślę to wyślę tutaj fotę tego nieszczęsnego ubranka. Cholewcia albo w ogóle zrezygnuję z tej imprezy .... szok naprawdę sama niewiem niewiem co z włosami itd ach szkoda się rozpisywać
Nie rozumiem tych rozterek jesteś gościem, nie panną młodą więc zmartwienia o makijaż, fryzurę i inne "strasżnie ważne rzeczy" zostaw jej. A sama znajdź jakąś sukienkę, rozpuść włosy, jeśli masz długie, jeśli krótkie - wepnij cos fajnego w nie i tyle.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Verena, ja uważam, że wcale nie odpada i są to takie głupie przesądy, że w białej i czarnej się nie idzie na wesele biała w stylu małej czarnej czy coś, czemu nie?
Przynajmniej ja tak uważam. Przecież to nie będzie sukienka z falbanami i na wypasie jak u młodej żonki?
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Jak fryzjerka pokreci, to nawet jesli proste nadruty to przetrzymaja, sama nigdy nie umialam tego robic tak zeby sie efekt utrzymywal, szybko sie prostowaly, po fryzjerze na drugi dzien mialam jeszcze loki.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum