Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 11:29
czarna wydzielina zamiast miesiączki!
Dziewczyny, jestem przerażona. Jak już tu gdzieś pisałam, czekam na miesiączkę, powinna być lada dzień, ale w tym miesiącu dziwne rzeczy się ze mną dzieją - nie boli mnie podbrzusze, za to dziś wstałam i w łazience doznałam szoku - cała wkładka jest w czarno-brązowej wydzielinie ( przepraszam za naturalizm )... Co to może być? miała któraś z Was coś takiego? dodam, że to ze mnie leci jak krew teraz... Do gina mogę dopiero w poniedziałek Powiedzcie,że nie mam się czym martwić Odstawiłam tabsy bo mi psuły układ krążenia, teraz wykituję na serce
Wiek: 28 Dołączyła: 26 Sie 2009 Posty: 25 Skąd: obecnie Wa-wa
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 11:36
ja miałam podobnie jak odstawiłam tabsy. Tylko, że to był jednorazowy wybryk mojego organizmu i potem było już normalnie. Może to jedna z jakiś dziwnych anomalii potabletkowych.... Mnie też to przeraziło, ale potem było już ok
Ja tak miałam we wrześniu. Po tej operacji, jak pękła mi cysta w/na jajniku, brałam antybiotyki i masę Ketonalu dostawałam w szpitalu. Dodatkowo - żeby to była wydzielina... to były skrzepy. (Mnie gin powiedział, jak do niego poszłam z tym, że to mogą być - teraz ja przepraszam za opis - pozostałości tej całej krwi, która nie wylatywała ze mnie normalnie, albo przez tę cystę)
dina delusi, nie miałaś jakiś zawirowań ze zdrowiem w ostatnim czasie, albo co innego, co nie jest naturalne dla Twojego organizmu? Zresztą, mogło się coś zmienić po odstawieniu tabletek.
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 11:48
no to ma konsystencję śluzu. I to jest 4 cykl poodstawienny, 3 pierwsze były"normalne".
liska, piszesz,że tak miewasz- ja nigdy! u mnie zawsze miesiączka się rozpozczynała krwawieniem, dopiero ostatniego jej dnia miałam brązowe plamienia. właśnie to mnie martwi.
2 lata temu miałam podejrzenie PCO, dostałam na nie tabletki, więc skoro je odstawiłam, może PCO się ujawniło znowu? To jest jakieś cholerne błędne koło!
Czyli mowicie, że mam czekać i się nie martwić?
_________________ the best is yet to come
Ostatnio zmieniony przez dina delusi Pią 12 Lut, 2010 11:51, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 11:54
Szczęściara napisał/a:
dina delusi, nie miałaś jakiś zawirowań ze zdrowiem w ostatnim czasie, albo co innego, co nie jest naturalne dla Twojego organizmu? Zresztą, mogło się coś zmienić po odstawieniu tabletek.
Nie miałam, od ponad 2 tyg mam ferie i relaksuję się jak nigdy Więc stres, który towarzyszy mi na co dzień - odpada.
[ Dodano: Pią 12 Lut, 2010 11:55 ]
linka656 napisał/a:
Groszek napisał/a:
Ja tak miałam nawet na tabletkach- na początku tak samo jak teraz piszesz, a 2 dni później normalnie krew. Myślę, że nic się nie dzieje.
Ja tak jak samo, ale nigdy mnie to nie martwiło specjalnie....bo często tak miałam.
Ano mnie właśnie martwi, bonigdy w swojej karierze dojrzewania tak nie miałam
dina delusi, hmm słuchaj, jednorazowy wybryk nie musi oznaczać nic złego, spokojnie, nie stresuj się..........jak się okres nie rozkręci idź do ginekologa po poradę a narazie(IMHO) nie masz się czym martwić. Tym bardziej, ze po odstawieniu hormonów różne rzeczy dziać się mogą - a to jak widać po naszych opiniach nie jest tak niezwykłe zjawisko.
A ja miałam coś takiego po Postinorze (wcześniej nigdy nie brałam hormonów). Czekałam wtedy na okres 11tygodni i dostałam właśnie coś takiego. Może to jest znak, że organizm w końcu się oczyścił?
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 21:26
u mnie takie rzeczy zaczęły się dziać, odkąd tabletki biorę. dwa pierwsze dni krwawienia to właściwie czarno- brązowa wydzielina. trzeciego dnia rozkręca się właściwe krwawienie. Dina, obserwuj, bo może się wszystko unormuje. Może to jeszcze jakaś reakcja po odstawieniu tabletek?
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
u mnie takie rzeczy zaczęły się dziać, odkąd tabletki biorę. dwa pierwsze dni krwawienia to właściwie czarno- brązowa wydzielina. trzeciego dnia rozkręca się właściwe krwawienie.
ja mam identycznie, już przestałam się tym przejmować, bo z cytologii ani usg nic nie wyszło.
nie martw się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum