witam,jestem tu nowa,to moj pierwszy temat.Jezeli umiescilam go nie w tym miejscu co trzeba,to z gory bardzo przepraszam.Mam problem,mianowicie lekarz wykryl u mnie infekcje(skutek uboczny brania tabletek antykoncepcyjnych?) i przepisal mi globulki dopochwowe,ktore mam stosowac przez 12 dni i krem.Mowil,ze w trakcie leczenia nie moge wspolzyc i ja chcialabym wiedziec dlaczego mi nie wolno?Z gory dziekuje za odpowiedz.
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009 12:33
No chyba logiczne. Po pierwsze chłopak będzie Ci'wyciągał'globulkę, która nie wyparuje po aplikacji przecież. Po drugie jak masz infekcje to chłopak też pewnie ma( wnioskuje, że bez gumek to robicie), więc i on powinien się leczyć, bo nastąpi błędne koło zarażania się nawzajem. Słuchaj się zaleceń lekarza i nie kombinuj.
_________________ the best is yet to come
kukardka [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 14:35
dokładnie jak mówi przedmówczyni:) skoro lekarz tak powiedział to chyba jednak się zna i nie mówił "nie kochaj się bo mam taki kaprys" tylko zależy mu żebys wyzdrowiała:)
panna [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 16:29
jakas drobna infekcja (ponoc) wywolana przez drozdzaki(?).Dziekuje dziewczyny;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum