_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
poczekaj az z ktorych moderotorowych dziewczyn sie toba zajmie, nie bedizesz taki chojrak! i nie nabijaj postow! ten twoj temat nijak sie ma do antykoncepcji
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
jak dla mnie chlopak sie nudzil siedzac przed kompem sam, nie ma zadnej dziewczyny a juz napewno nie uprawial seksu. 13-latek jakis. tylko oni maja niewypazone jezyki w tym wieku...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum